Tanya köpek çiftliği

EbruBurcu

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
153
81
Arkadaşlar İzmir eski foça yolunda bulunan tanya köpek çiftliğinden köpek alan var mı ? Alan biri varsa sağlık garantisi ve secere veriyorlar mı ? Ben ziyarete gittiğimde pek ilgi göstermediler ve hamile bir golden retriever yağmur altında sırılsıklam yatıyordu. Bunu görünce haliyle köpeklere pek ilgi gösterilmediğini düşündüm.Yavrunun sağlığı her şeyden önemli tabiki. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.:26:

benim kuzenimin var bursada köpek çiftliği istersen iletişime geçirebilirim seninle teslimatıda buraya kendi yapıyor bende ondan aldım şuan 1 yaşında rotreiver var. bu iş birazda alıcağın hayvana bağlı. mesela golden garantisi veririm sana ama malta terieri veya başka cins yani minyatür olarak isimlendirilen köpekleri alma derim. çünkü veterinerler bile anlayamıyo kaç numara olduğunu kuzenimde o nedenle satış yapmıyo çünkü anlaşılmıyor hiçbi şekilde.

Ben golden retriever almak istiyorum.ben gidip yavrular arasından kendim seçmek istiyorum açıkçası.Gidip görmek için özel aracım da yok bursayı hiç bilmiyorum :S Bize en yakın tanya diye orayı düşündüm. Ama yapılan muameleden dolayı kararsız kaldım.Bursadaki köpek çiftliklerinin iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden.İmkanım olsa bursadan alırdım :KK25:

Tanya hanım bir rus veteriner. Amacı sadece ticaret hayvanların hiçbir şeklide can güvenlii yok ,paraya sıkışırsa 100 liraya 5 köpek bile verir

X