tantitoni çaydanlık

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
Arkadaşlar son birkaç gündür tantitoni nin çaydanlığını fena halde beğeniyorum

Dizaynı, şekli vs çok hoşuma gidiyor ama orjinal fiyatı 150 küsür, indirimdeki fiyatı 99 tl

Sizce değer mi bu fiyata bunu almaya?

Bir de üstündeki demliği cam, sıkıntı yaşar mıyım?

Fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar, şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler

Eki Görüntüle 640730

Son düzenleme:

canım ben bunu burda bi yerde 69 tl ye görmüştüm ama bi gez istersen normal dışarda daha indirimli bulabilirsin pazarlıkla falan

gerçekten hoş bir model ama çaydanlık işte 150 tl çok bence

ama 99 fena bi rakam değil çünkü porselenli bir çaydanlığın fiyatı da 80 85 civarlarında tasarımının değişikliği nedeniyle bu kadar fark olsun artık

var bende, düdüklü diye almıştım, kaynayınca ötsün diye. ilk zamanlar keyifle kullandık da, sonra mutfağa gidip gelmeye üşendik, çaycımızı aldık oturma odamıza, tantitoni de koli dibinde dinlenmekte... bir arızası falan yok, güzel ürün ama biz tembeliz

ben de bu urunu cok begenmistim:) sonrasinda gunlerce alsam mi almasam mi derken şikayet sitelerinde bolca şikayet okuyunca vazgeçtim. brabantia markasi bu caydanligin, tantitoniden onlarca urun aldim hepsinden memnunum ama bu caydanlik konusunda ben guvenememistim. cay demlerken ocagin uzerinde cayi kabartirken yada aniden soguk tezgaha koyman gerekirse cam kismi hasar gorebilir diye dusunuyorum. insallah kullanan birileri vardir yorum yazar cunku bende merak ediyorum:)

canım uzun zamandır platonik asıgım kendisine almayı düşünüyodum ilk fırsatta bende takip edeyim bu topiği ona göre bi karar veririm artık

ya bende uzun zamandır almak istiyorum hatta bir erkek bir kadında da görmüştüm mutfağa çok yakışıyor ama işte kullananlar memnun mu acaba?

Bugün gördüm renklerine bayıldımm
bence denemeye değer fiyatı nasıl acaba?
birde renkleri muhteşem altıda ince değil gayet güzel çelik

Rengide çok güzel modelide bayıldım..

markafonide indirimde suan 99 tl e siteye girdim 20 tl indirim verdi

merhaba,bu çaydanlığa bende aşık olup 135 tl ye alıp ankaradan istanbula getirmiştim :) demliği çok ince cam kullanım esnasında kırdım yeni demlik aldım,alt kısım ile tam oturmadığı için düdük sesi yok,yine demlik kısmı çok küçük 2 kişilik ve çayı soğuk oluyor.kışın sadece alt kısmı su kaynatmak için kullanıyorum.yazında sabah kahvaltılarında çaydanlık olarak kullanıyorum.tercih senin görüntüsü çok tatlı.sapı ısınmıyor çelik olmasına rağmen,bulaşık makinesinde yıkanmasında da problem yok...

cnm çok güzel bir çaydanlık ama çaycı falan almanı öneririm hem çay demlersin hem ketıl olarak kullanırsın ayrıva cam demlik sıkıntı yaratmaz sanmıyorum ama dikkatli kullanmak şartıyla tabiki bir yaklaşık 7-8 senedir kullanıyoruz bişi olmadı maşallah

canım ben bunu burda bi yerde 69 tl ye görmüştüm ama bi gez istersen normal dışarda daha indirimli bulabilirsin pazarlıkla falan

canım uzun zamandır platonik asıgım kendisine almayı düşünüyodum ilk fırsatta bende takip edeyim bu topiği ona göre bi karar veririm artık

ya bende uzun zamandır almak istiyorum hatta bir erkek bir kadında da görmüştüm mutfağa çok yakışıyor ama işte kullananlar memnun mu acaba?

Bugün gördüm renklerine bayıldımm
bence denemeye değer fiyatı nasıl acaba?
birde renkleri muhteşem altıda ince değil gayet güzel çelik

Rengide çok güzel modelide bayıldım..

markafonide indirimde suan 99 tl e siteye girdim 20 tl indirim verdi

Özlemcim ben cam çaydanlık riskine girmezdim :)

kızlar fikir veren herkese sonsuz teşekkürler, bunları okuduktan sonra tantitoni çaydanlık muhabbetimi rafa kaldırdım,

en iyisi çaycı almak galiba

konu güncel değil ama ben de dün tantitoniden çaydanlık aldım üzeri cam altı çelik. üzeri 800ml, altı da 2400ml di galiba. nişanlım çok çay içer yeterli gibi göründü günlük kullanım için ama yine de içimde şüphe kaldı hem üzeri cam ya kullanışsız olur mu ki çok ince bir cam ne yapsam ki iade yok dediler değişim oluyor ama diğer çaydanlıklarının üzeri de cam?

Konu biraz eskimiş ama keşke daha önce görseymişim kızlar ben çoktan bu bayıldığım çaydanlığı çeyizime kaldırdım inşallah pişman olmam

Konu biraz eskimiş ama keşke daha önce görseymişim kızlar ben çoktan bu bayıldığım çaydanlığı çeyizime kaldırdım inşallah pişman olmam

Senden daha değerli değil ya canım benim varsın kırılsın, önemli olan kalplerin kırılmaması

Bence dert etmemelisin, beğenmiş almışsın işte, ne kadar kullanırsan kullan -ister bir gün ister bir yıl- ama tadını çıkar bence

Teşekkür ederim canım valla burda okuyunca şimdi acaba dedim birden üst tarafı çok küçük cam falan ama ben çok beğendim rengide mavi :106: aman varsın kırılsın aynen içimi rahatlattın sağol :114::114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…