Arkadaşlar son birkaç gündür tantitoni nin çaydanlığını fena halde beğeniyorum
Dizaynı, şekli vs çok hoşuma gidiyor ama orjinal fiyatı 150 küsür, indirimdeki fiyatı 99 tl
Sizce değer mi bu fiyata bunu almaya?
Bir de üstündeki demliği cam, sıkıntı yaşar mıyım?
Fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar, şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
Eki Görüntüle 640729 Eki Görüntüle 640730
canım ben bunu burda bi yerde 69 tl ye görmüştüm ama bi gez istersen normal dışarda daha indirimli bulabilirsin pazarlıkla falan
gerçekten hoş bir model ama çaydanlık işte 150 tl çok bence
ama 99 fena bi rakam değil çünkü porselenli bir çaydanlığın fiyatı da 80 85 civarlarında tasarımının değişikliği nedeniyle bu kadar fark olsun artık
var bende, düdüklü diye almıştım, kaynayınca ötsün diye. ilk zamanlar keyifle kullandık da, sonra mutfağa gidip gelmeye üşendik, çaycımızı aldık oturma odamıza, tantitoni de koli dibinde dinlenmekte... bir arızası falan yok, güzel ürün ama biz tembeliz
canım uzun zamandır platonik asıgım kendisine almayı düşünüyodum ilk fırsatta bende takip edeyim bu topiği ona göre bi karar veririm artık
ya bende uzun zamandır almak istiyorum hatta bir erkek bir kadında da görmüştüm mutfağa çok yakışıyor ama işte kullananlar memnun mu acaba?
Bugün gördüm renklerine bayıldımm
bence denemeye değer fiyatı nasıl acaba?
birde renkleri muhteşem altıda ince değil gayet güzel çelik
Rengide çok güzel modelide bayıldım..
markafonide indirimde suan 99 tl e siteye girdim 20 tl indirim verdi
Özlemcim ben cam çaydanlık riskine girmezdim :)
merhaba,bu çaydanlığa bende aşık olup 135 tl ye alıp ankaradan istanbula getirmiştim :) demliği çok ince cam kullanım esnasında kırdımyeni demlik aldım,alt kısım ile tam oturmadığı için düdük sesi yok,yine demlik kısmı çok küçük 2 kişilik ve çayı soğuk oluyor.kışın sadece alt kısmı su kaynatmak için kullanıyorum.yazında sabah kahvaltılarında çaydanlık olarak kullanıyorum.tercih senin görüntüsü çok tatlı.sapı ısınmıyor çelik olmasına rağmen,bulaşık makinesinde yıkanmasında da problem yok...
cnm çok güzel bir çaydanlık ama çaycı falan almanı öneririm hem çay demlersin hem ketıl olarak kullanırsın ayrıva cam demlik sıkıntı yaratmaz sanmıyorum ama dikkatli kullanmak şartıyla tabikibir yaklaşık 7-8 senedir kullanıyoruz bişi olmadı maşallah
Konu biraz eskimiş ama keşke daha önce görseymişim kızlar ben çoktan bu bayıldığım çaydanlığı çeyizime kaldırdım inşallah pişman olmam
Senden daha değerli değil ya canım benim varsın kırılsın, önemli olan kalplerin kırılmaması
Bence dert etmemelisin, beğenmiş almışsın işte, ne kadar kullanırsan kullan -ister bir gün ister bir yıl- ama tadını çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?