Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamın tansiyonu düşmüyor da ondan sordum teşekkür ederim şimdi onu yapıyorumSuyun içine limon koyun yani yarım bardak suya yarım limon suyu. Dengeler her zaman yapabilirsin bir zararı yok
tansiyon hastasi mi? ilac kullaniyor mu?Babamın tansiyonu düşmüyor da ondan sordum teşekkür ederim şimdi onu yapıyorum
Kanser hastası tansiyonu hiç yoktu, 2 gündür yükseliyor şimdi yine yükseldi sarımsakla limon yedirdik düşmedi şimdi limonlu su içirceztansiyon hastasi mi? ilac kullaniyor mu?
cok gecmis olsunKanser hastası tansiyonu hiç yoktu, 2 gündür yükseliyor şimdi yine yükseldi sarımsakla limon yedirdik düşmedi şimdi limonlu su içircez
Allah razı olsuncok gecmis olsun
yarin bi doktoruna da danisin , babanizin durumunda ilac kullanmasi gerekebilir
acil sifa diliyorum
Kanser hastası tansiyonu hiç yoktu, 2 gündür yükseliyor şimdi yine yükseldi sarımsakla limon yedirdik düşmedi şimdi limonlu su içircez
sarimsak en hizli dusurenTansiyonu en hızlı ne düşürür?
Limon.Tansiyonu en hızlı ne düşürür?
Tansiyonu en hızlı ne düşürür?
Annem limonun suyunu emerdi, düşürürdü tansiyonunu.Babamın tansiyonu düşmüyor da ondan sordum teşekkür ederim şimdi onu yapıyorum
Beyninde ödem var o yüzden yükseliyorKapril 25 diyecegim ama ilaç adı vermek de doğru degil. Tansiyonunun kaç olduğu da önemli. Ve neden yükseldiği de.. Normalde kan basıncı sebebiyle yükselir ama babanız kanser, başka sebeple de yükselmiş olabilir. En yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Küçük tansiyon 10 ve üstü ise 112 bile aranabilir.
Beyninde ödem var o yüzden yükseliyor