• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyonla mı alakalı?

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
255
104
53
35
Kızlar meraba bu ay günümde adet oldum normal adet gibi ama her ay kasık ağrısı olurken bu ay buna bel agrisida eşlik etti neyse oldum normal adetim gibi 1 hafta sürdü ve bitti gibi bişey ,,ama baş dönmesi arada mide bulantısı biraz yorulayim bel ağrısı ve baş agrisida oluyor ,,,gözüm kararıyor bı halsizlik geliyor gebelik gibi bı şüphem de yok adette oldum bu baş dönmesi adetten öncede vardı hemen hemen bir aydır ara ara oluyor tansiyonlami alakalı bunuda bilmiyorum 30 lu yaslardayim varmı bı Bilgi verecek olan arkadaşlar Not.Doktora gidicem randevu aldım zamanini bekliyorum

Tansiyon
Halsizlik
Yorgunluk

Başka ne olabilir bilemedim…

Geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.

Tansiyon ile alakalı mi diyorsunuz yani çok teşekkürler
Bilemem dedim arkadaşım.

Beni de herkes doktor sanıyor.

Alın bir dahiliye uzmanı randevusu.

Kontrol ettirin kendinizi.

Geçmiş olsun.

Arkadaşımın birinin baş dönmesinden sebep kulak kristallerinden şüphelenip emar istemişler öyle birşey olabilir

Arkadaşımın birinin baş dönmesinden sebep kulak kristallerinden şüphelenip emar istemişler öyle birşey olabilir
Benimde aklima geliyor bu aralar çevremde çok duyduğum bişey ,,arkadaşınızın tek bas dönmesi mi vardı

Bilemeyiz, demir eksikliği vitamin eksikliği kulak kristakleri çok fazla parametre var. Doktor bilir

Back