Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrik ederim canım. a.s. .çok normal canım hamileliğin ilk aylarında beta hcg değerinin nin hızlı yükselmesinden kaynaklanıyo. zamanla normale dönüyo canım. sen bol bol dinlen ve bol sıvı gıda ayran falan iç iyi gilir.a.s
evet bendede oluyordu tabi ben hamile oldugumu bilmiyordum başka mesele tebrik ederim dinlenmelisin bol bol ve su çok içmelisin sıvı almalısın ve genede saglık olagına git ölçtür ok
evet canım progestanda baş dönmesi uyku ve sersemlik yapar. ama kullanmasanda riskli .bebiş için valla herşeye katlanıyoz bu kadınların hakkı ödenmez .sen yatıp dinlen canıma.s
evet canım progestanda baş dönmesi uyku ve sersemlik yapar. ama kullanmasanda riskli .bebiş için valla herşeye katlanıyoz bu kadınların hakkı ödenmez .sen yatıp dinlen canıma.s
valla ya herşeye katlanıyoruz onlar sağsalim dünyaya gelsinlerde gerisi boş katlanacaz mecbur öncedede kullanmıştım progestanı ama hatırlamıyorum demekki bişey yapmamıştı bana yoksa hatırlardım gerçi aradan 5 sene geçti kullanalı demekki vücutta değişiyo tatlicadiarzu:bbo: