tansiyon

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum aranızda erken yaşta hipertansiyonu olan ve tedavi edildikten iyileşen varmı? benim hiper tansiyonum varda yaşım da 28

geçmiş olsun kardeşim ,ben 26 yaşımda yüksek tansiyonla tanıştım şimdi 42 yaşındayım yıllarca kabullenmek çok zor gelmişti ilaç kullanmakta sana tek tavsiyem ilaçlarını tansiyonun o an düşükte olsa her sabah düzenli kullanman ve tansiyon hastalığınla barışman, ben yıllarca barışmamıştım etrafımdakilerde hiç yardımcı olmamıştı tansiyon hastasıyım dediğimde bu yaştamı vah vah demeleri beni daha ürkütmüştü hastalığını öğrenmişsin tedavisi çok basit benimki kronik ömür boyu ilaç kullanacağım allah ömür versinde kullanalım ben gözümde nasıl büyütmüştüm her gün ilaçlamı yaşayacağım diye panik atakta oldum üstüne oda kronikmiş 2 tane tansiyon ilacı bir panik atak ilacı siğara içmediğim halde alerjik astımda çıktı onun içinde aşı oluyorum ama inan artık bu günüme şükretmeyi öğrendim.unutma tansiyon ilacını düzenli kullan hayatın tadını çıkar

Son düzenleme:
ben sağlıkçıyım genç yaşta yüksek tansiyonlu hastalar gördüm tedavi olanlarda var ama dikkat edilecek bir kaç husus var
öncelikle tansiyonunuzu 1 hafta aynı saatlerde düzenli ölçtürün
ölçüm sonucunda tansiyonunuz yüksekse bir dahiliye uzamanına başvurun kan yağlarınıza bakılsın
kilonuz fazla ise buda sebep olabilir tansiyonunuza kilo verin
bu bir geçiş dönemi olabilir fazla stres yoğun tempolu işler tansiyonu yükseltir
en önemli nokta doktorunuz tansiyon hastasınsınız diyorsa lütfen ona inanın ( TANSİYON HASTALARI GENELDE KABULENMEZ VE İLAÇ KULLANMAZLAR)
İlaçlarınızı dikkatli kullanırsanız geçebilir sağlıcakla kalın..

geçmiş olsun kardeşim ,ben 26 yaşımda yüksek tansiyonla tanıştım şimdi 42 yaşındayım yıllarca kabullenmek çok zor gelmişti ilaç kullanmakta sana tek tavsiyem ilaçlarını tansiyonun o an düşükte olsa her sabah düzenli kullanman ve tansiyon hastalığınla barışman, ben yıllarca barışmamıştım etrafımdakilerde hiç yardımcı olmamıştı tansiyon hastasıyım dediğimde bu yaştamı vah vah demeleri beni daha ürkütmüştü hastalığını öğrenmişsin tedavisi çok basit benimki kronik ömür boyu ilaç kullanacağım allah ömür versinde kullanalım ben gözümde nasıl büyütmüştüm her gün ilaçlamı yaşayacağım diye panik atakta oldum üstüne oda kronikmiş 2 tane tansiyon ilacı bir panik atak ilacı siğara içmediğim halde alerjik astımda çıktı onun içinde aşı oluyorum ama inan artık bu günüme şükretmeyi öğrendim.unutma tansiyon ilacını düzenli kullan hayatın tadını çıkar

çok teşekkür ederim yazdığınız için bende artık bende kolestrol olduğu için tansiyon tetiklediğini düşünüyorum ama bakalım cuma doktora gidicem ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…