- 11 Eylül 2023
- 766
- 88
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansiyon da mı geçer kuzumDaha önceki konularınızi da okudum çok üzüldüm gerçekten o ilk konu açtığınız zamanlar ilaca baslasaydiniz şu an çok daha iyi olacaktiniz.Lutfen ama lütfen pskiyatri doktorunuzun verdiği ilacı kullanın gerçekten gececek
Evet hissediyorum baş dönmesi gibi meselaPekı bunla kendınızı kotu hıssedıyormusunuz yoksa sadece orda oyle cıkıyor ama normal yasıyormusunuz anlamadım
Ölçüyorum.kuzum.hep düşük çıkıyor en fazla 10 8 çıktı oda bı kaç defaGeçmiş olsun bazı vücut tansiyon dusuklugunu kaldırabiliyor.bir hafta boyunca tansiyonunuzu sabah akşam not edin çünkü gittiğinizde de isteyeceklerdir sizden daha sonra dahiliyeden randevu alın
Hepsi geçer inan bana çünkü sen zaten kardiyolojiye gitmişsin orada bir sorun olsa çıkardı mutlaka zaten panik atak denmiş anksiyete denmiş bunların da ilacı antidepresan kendine eziyet etme psikiyatri doktorun ne diyorsa onu yap en fazla 1 ayda eskisinden bile iyi olursunTansiyon da mı geçer kuzum
Gidicem canım dideral kullanıyorum suandaHepsi geçer inan bana çünkü sen zaten kardiyolojiye gitmişsin orada bir sorun olsa çıkardı mutlaka zaten panik atak denmiş anksiyete denmiş bunların da ilacı antidepresan kendine eziyet etme psikiyatri doktorun ne diyorsa onu yap en fazla 1 ayda eskisinden bile iyi olursun
Gidicem canım dideral kullanıyoru
Gidicem canım dideral kullanıyorum suanda
Ay bide sürekli kullansam anliycam kuzum ya hafta 1 veya 2 kullanıyorum oda yarımDideral tansiyonunuzu düşüyor.Ben de saneloc kullanıyorum dideral benzeri bir ilaç sizinle aynı tansiyonum.baş dönmesi vs yapıyor.
Dideral tansiyon dusuklugu yapar bilgin olsunGidicem canım dideral kullanıyorum suanda
Haftada 1 bazen 2 haftada 1 kullanıyorum yinede yapar miDideral tansiyon dusuklugu yapar bilgin olsun
Vücuttan atılır gün içinde en fazla içtiğin gün düşürür tansiyonunu diye düşünüyorumHaftada 1 bazen 2 haftada 1 kullanıyorum yinede yapar mi
Evet canım yaparHaftada 1 bazen 2 haftada 1 kullanıyorum yinede yapar mi