• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyon Düşüklüğü yaşıyorm sürekli

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
766
88
18
Panik atak anksiyete bozukluğu ile alakası var mı bilmiyorum ama sürekli tansiyonum düşük çıkıyor hangi bölüme gitmeliyim ne yapmalıyım sebebi ne olabilir.
IMG_20231130_143506.jpg

Eklentiler

• IMG_20240102_151255.jpg
    IMG_20240102_151255.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20231231_164508.jpg
    IMG_20231231_164508.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 76
Geçmiş olsun bazı vücut tansiyon dusuklugunu kaldırabiliyor.bir hafta boyunca tansiyonunuzu sabah akşam not edin çünkü gittiğinizde de isteyeceklerdir sizden daha sonra dahiliyeden randevu alın

Pekı bunla kendınızı kotu hıssedıyormusunuz yoksa sadece orda oyle cıkıyor ama normal yasıyormusunuz anlamadım

Daha önceki konularınızi da okudum çok üzüldüm gerçekten o ilk konu açtığınız zamanlar ilaca baslasaydiniz şu an çok daha iyi olacaktiniz.Lutfen ama lütfen pskiyatri doktorunuzun verdiği ilacı kullanın gerçekten gececek

Geçmiş olsun bazı vücut tansiyon dusuklugunu kaldırabiliyor.bir hafta boyunca tansiyonunuzu sabah akşam not edin çünkü gittiğinizde de isteyeceklerdir sizden daha sonra dahiliyeden randevu alın
Ölçüyorum.kuzum.hep düşük çıkıyor en fazla 10 8 çıktı oda bı kaç defa

Tansiyon da mı geçer kuzum
Hepsi geçer inan bana çünkü sen zaten kardiyolojiye gitmişsin orada bir sorun olsa çıkardı mutlaka zaten panik atak denmiş anksiyete denmiş bunların da ilacı antidepresan kendine eziyet etme psikiyatri doktorun ne diyorsa onu yap en fazla 1 ayda eskisinden bile iyi olursun

Hepsi geçer inan bana çünkü sen zaten kardiyolojiye gitmişsin orada bir sorun olsa çıkardı mutlaka zaten panik atak denmiş anksiyete denmiş bunların da ilacı antidepresan kendine eziyet etme psikiyatri doktorun ne diyorsa onu yap en fazla 1 ayda eskisinden bile iyi olursun
Gidicem canım 😊 dideral kullanıyorum suanda

Düşük tansiyon yükseğin aksine faydalı bir durum. Ben kg verdikçe tansiyonum düştü. Düşük nabız ve tansiyon sanılanın aksine iyidir. Sağlık anksiyeteniz var sanırım, ben de sizin gibi haftalarca endişelenmiştim fakat şimdi düşük tansiyona vücudum alıştı.

Dideral tansiyonunuzu düşüyor.Ben de saneloc kullanıyorum dideral benzeri bir ilaç sizinle aynı tansiyonum.baş dönmesi vs yapıyor.

Kesin ondan siz yine de doktorunuza sorun ben aylardır bu ilacın bu sıkıntısını çekiyorum en düşük dozun yarısını alıyorum doktor sizinkini verdi ama dideralin yarısı da tansiyonunu düşürür dedi keşke hepten bırakabilsek bu hapı ama bu seferde nabız fırlıyor.aynı zaman da ben de de anksiyete var.

Tansiyon aletinin kalibrasyonu bozulmuştur belki. Başka yerde de tansiyonunuzu ölçün. Belki yanlış da ölçüm yapıyor olabilirsiniz.

Ben şimdi ölçsem 9 çıkar sanırım 🤣 Dert etmiyorum 🤷‍♀️

Dideral tansiyon düşürür. Bir de eğer anksiyete tanısı konduysa nabız düzenleyici kullanmak yerine lütfen antidepresan kullanın.

Back