- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #2.581
hadi bakalımmmmmm, gelelimm fasilyenin faydalarınaaaa....gelsin hediyelerrrrrr bugün yüzümde güller açtırdı bu ulu koliden çıkanlarrrr.. elime alınca kkda edindiğim dostlukların tadının ne kadar başka olduğunu bir kez daha anladım.. o an yanında çalışan saf saf sana ve hediyelere bakan mesai arkadaşlarına, sürekli kkyı dilinden düşürmediğin için seni anlayamayan ve pekte sallamayan sevgiline, akşamları modemi kapatmakla tehdit eden hadi yat ulan diye çemkiren annene rağmen kkda olmak çook güzel .. hele ki böyle melek kalpli birinden alınan özenle seçildiği her halinden belli olan hediyeleri görünce hevesi ve sevinci bir kat daha artıyor insanın.. ben sözümü çok fazla uzatmıyorum.. zaten o kendini ve ona olan duygularımı çok iyi biliyo.. sadece teşekkür ediyorum, kankam TANRIÇAMA sonsuz teşekkürlerrrr ... hem kesene bereket hem eline koluna hemde yüreğine sağlık bitanemmmm
işte hediyelerimmmm
Öncelikle pembiş paketlerim, açmaya kıyamadım valla
minik ahşap takı tuku kutum mükemmel , o kadar beendimki çeyizime koyucam kıyamam kullanmaya şu an , içi dolu halide varrrr kutunun
bunlar benim kokoş bünyeme hitap eden kıymızı ve pime ocelerimmm bayıldımm, yarın xzgimin kınasında şu kırmızıyı sürmeyi planlıyorum taze taze ojemmmm
mis kokulu nivea deodorantım, zaten nivea kullanırdım bunu hiç denememiştim kankam sayesinde ilk defa kokladım kokusuna aşıık oldum
yine niveadan kremim o da mis o da misss a dostlarrr
en sevdiğim dudak balmı, nivae balmlarını ışıltılı yaptığından beri sevmiyor golden kullanıyordum bitmişti benimki, tanrıçam yetti gari
şu gelen MAVİ kimin yari diye sorarlarsa Kenin deyin tamam mımavi göz kalemimmm
yeminle aynı model leopar desenli cüzdan kullanıyorumi rahatlığı çok hoşuma gitmişti , kankam gelmiş çantamı karıştırmış sanki bana en sevdiğim modelin kırmızısını almışşş
burberyy desenli şalımmm, burberyyim bilem pembe, meydan okuduk burberyye
prenses koll ( nasılda bilir zevkimi) çok şık bluzummmm
inanabiliyormusunuz, çekilişten mont gibin hırka hediye aldığımaaakankam alem kızsın ya kocaman hırkayı alenen komuş kargoya göndermiş ilahi kankam bayıldım yaaa nasıl sıcak nasıl şekil bişeyyy :94:
ve son olarakkkk simli çoyaplayımmmmbelli olsun diye ayacıklarımda çektim hatta ayaklarımla poz bilem verdim ( çotanak ruhu )
birde hepsine toptan bakalımmm :97:
TEŞEKKÜR EDERİM MELEK KANKAMMMM :92::92:
Pati Pati Patiiiiiiiiiiiiiiiiii
kanka süpersiniz olum yaaaaaaaaaaa
ağlıyorum şuanda yemin ederim...bensiz bensiz...neyyysiii...
seviyorum sizi dümbüklerim!
Miricanım hediyelerin çokkk tatlı güle güle kullan canım!
Kendimi iceri alinmayan kapi önünden iceriyi gözetleyen cocuklar olur yaaa gariban onlar gibi hissettim laaa
offfffff allahim niye ben buralardayimda bana kimse hedüye göndermiiiyor
Patimi :92: gi yinirken gözetledim hahahhaha :92: :92: nasilda kivirmis incecik belini kalcasini savurmus diger tarafa tass ki ne ta$
iyi günlerde kullanin güzel kissslar hedayeerinizi
sevgicim iyi günlerde kullan
patikelrin ve çamaşırın çok cici,çok beğendim
alan arkadaşın kesesine bereket
hediyelerime kavuştum hepsini çok beğendim canım benim
uğraşmış birsürü şey almışsın kesene bereket evaaacım
sen olduğunu tahmin etmiştim aslında hemşerim benim :97: eskişehire geldiğimde görüşebiliriz umarım
ayrıca çok güzel bi çekiliş oldu herşey için teşekkürler tanrıçam
işte hediyelerim
kurban olurum verene oyyy
kızlarrr hediyelerimi bende çok beğendim, hepinizde beğenmissiniz eee tanrıça karısı yollarda beğenilmezmiii saolunnn
yok sana hediyebana hediye yokmuu
manyak ya:))):94:bu sefer ben katılamadım :85: ama sizi uzaktan takip ettim hep hediyelerinize bayıldımmmmm kendim almış gibi sevindim yaaa süpersinizzdanrıça lotodan para mı buldun la o ne kadan hediye hediyelerinin hepsine ayrı ayrı bittim allama süpersin gönlü zengin ruhu yımışak qarı hepiniz güle güle kullanın inşallah
kaderdaşımm benimm
bütün kargo şirketlerini aradım ptt bilem ama adınıza kargo yok diyor yanlışlık falanmı var acaba:26:
gözün aydın bacımheeeeyyyyyyyyyy uyanın naann hediyelerim geldi
gayseri ıh ıh gayseri ıh ıh
:26:adımı zikretme demişin bacrım gurban oliim üye nickine de iliştirivereydin hee
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam hepsi çok güzel hediyeler hepsini çok beğendin beni sıkı takipe almışsın valla fotolar falan çok çok teşekür ederim öpüyorum yanaklarından hepsini severek kullanıcam özellikle donumu her giydiğimde seni hatırlıcam
hediyelere başlayım artık
öhöm öhöm şimcikk :78:
ptt kargo ile geldi görüldüğü üzre paket halindeler nur toplarım :90:
:82:Bunlar ayaklarım üşümesin diye düşünmüş canım noel patiği koydum adını
bunlar öcelerim renklerini çok beğendim :101:
bu seksüü donum akşama giyicem mutlaka :89:
nemlendirici kremim ve çoraplarım maviyi severim :108:
Bu tacım dün aynısından dün bakmıştım tereddütte kalmıştım alıp almamakla içime doğmuş :111:
Abur cuburlarım rejimdeyim sadece bakmakla yetindim ama alpellaya dayanamadım yedim hatrın için:125:
vee toplu hediyelerimm :119:
tekrar tekrar teşekür ederim çok sevindirik oldum :124::122::130::132:
kanka,gümüşçü maceramı biliyosunhobaaaaaakanka napmışsın sen yaaaa kutu da bi ben yokum kızz
barbim hediyelerin hazırlık aşamasını adım adım izledim
ama benim görmedgm onca şey varmış haberim yoksöylemedi inatçı hatın
hırkana ba yıl dımmm süper yaa,hele cüzdan.aşık oldumşalıda yeni gördüm
bu havalarda giy çık hırkayı.bluz oceler neyin çok hoşahşap kutuna da takılarını koyarsn
uzun lafın kısasııı güle güle kullan Tanrıçamın kesesine bereket
bidahaki çekilişe bende gireceim inşallah çok kıskandım hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın barbimin cüzdanında gözüm kaldı
ya bnmki gitmdimi arasam kurbanım kod çıkınca anlarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?