- Konu Sahibi rizelimm53
-
bence tanış görüş çocuğun haberi olmadan annesi böyle bi istekde bulunamaz bence
Merhabalar öncelikle,23 yaşındayım bu sene okulöncesi öğretmenliğine başladım.Sorum şu:Geçenlerde teyzemle alışveriş yaparken,teyzemin emekli olmadan önce çalıştığı yerdeki arkadaşıyla karşılaştık.Yanında da oğlu vardı.Onlar hasret giderdiler.Bende merhabalaştım teyzeyle kısa süreli tanıştık sonra ayrıldık.Bir hafta sonra teyzem dedi işte o gün gördüğümüz arkadaşım dedi yeğeninini çok beğendim eğer kimsesi yoksa dışarıda bi görüşsünler gerisine karışmayalım demiş.Bende biraz bilgi aldım aile ve kendisi hakkında.Duyduklarım olumlu teyzemde olumlu ancak kafama takılan çocuğun gerçekten kendisini nmi annesinin mi isteyip istemediği.Gitmekte kararsızım.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..Sevgiler
bencede görüş cocuk istemese annesı böyle bi işe kalkısmaz hadı bakalım hayırlısı
fazla abartılı giyinme fazla makyaj yapma fazlada kendını anlatma önce o çözülsün
evet canım ne yaptıngörüştünmü çocukla inan bende heyecanlandım msj nı okudugumda :2: bizlere gelişmelerden haberdar et
evet canım ne yaptıngörüştünmü çocukla inan bende heyecanlandım msj nı okudugumda :2: bizlere gelişmelerden haberdar et
Hadi hayırlısı bakalım, kısmet bu ne zaman nerede karşılacağımız belli olmuyor
Valla günler öncesinden heyecanlıydım hayırlısı olsun diyerek kabul ettim görüşmeyi.Dün görüşmemiz gerçekleşti.İşe bak cafeye aynı anda geldik:).Sonra merhabalaştık oturduk o da çok heyecanlıydı:).Bir 20-30 saniye konuşmadan durduk.Sonra ne istersiniz dedi çalışan öyle konuşmaya başladık:)).Ben başta çok fazla konuşmamayı tercih ettim.Sonra o çözüldü:)) 2-2.5 saat işte bi çok konu hakkında konuştuk.Kafa yapımızın uyuştuğunu gördüm.Fiziksel olarakda açıkçası çok etkilendim diyebilirim.Bakalım hayırlısıyla görüşmeye devam edeceğiz ailelerde bize bıraktı.İlk izlenim kibar ve görgülü
vaaay hadı hayırlısı ama bir mudddet daha devam et konusmamaya bıraz gızemlı oldugunu dusunsunneyse sen bize gelısme oldukca haberdar et hemşo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?