Kız İsteme Tanısmayla kız isteme aynı gün olursa babam vermez ki :D

hayırlısı olsun inş hep boyle dua edıorm masaya vurup seviyorum ben bana uyucaksınız, uymak zorundasınız diyo ama kesinlikle dinlemiyolar. yaşı küçükmüş evlenmek için biz de yarın evlenelim demiorz ki sözlensek nişan falan derken 2 yıl içinde olsun istiyoruz..
ama benimle tanışmak bile istemiyolar.
her gece ağlıyorum ya

Başka bir şehirde ise ailesinin bu şekil söylemesi normaldir
Yok aynı şehirdeyseniz önce tanışılır sonra kız istenilir adabı budur

Bu işler biraz garip doğrusu. Benim kayınvalidem başlangıçta pekte beni istememişti ama napsın kadıncaz mecburen geldiler tanışmaya. Benim tanışmada sadece hanımlar oldu halaları annesi, bizden teyzeler vs bir ay sonra isteme oldu (biz aynı şehirdeyiz) Ablamın nişanlısı Ankara'da yaşıyor istemeden bir hafta önce anne ve babası geldi bir gecede kaldılar tanışma oldu nişan hakkında görüşlerimizi aldılar. Hiç onu bunu kırıcam diye üzülmemek gerek diye düşünüyorum nasıl istiyorsanız öyle yaptırın ki ailenizin düşüncesi bence mantıklı karşı taraf gelmek istemiyorsa keyifleri bilir...

Meslegim var universite mezunuyum ama suancalismiorm. 24 yasim da.. Yasitiz erkek arkadasimla. Onun ise girmesi 2 yili bulucak, yani biz evlenince ikimiz de calisio olcaktik plaanlarimiza gore ama su durumda soz yada nisan olmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…