Tanışmayı reddettiğim kişi?
Kuzenim amcamın bir arkadaşının yiğeni ile tavsiye üzerine tanışıp 1 yıl sonra nişanlandı. Amcamın bu arkadaşı beni de bildiği için amcama başka bir yiğeni için "Flower'in resmini gönder onlar da tanışsın ama bu yiğenim biraz dik kafalı" demiş.Bu arada 26 yaşındayım.Geçen aylarda o sıralar...
www.kadinlarkulubu.com
Başlangıcını bu konuda anlatmıştım. Özet olarak KPSS dönemimde amcamın arkadaşı beni kendi yiğeniyle tanıştırmak istemiş ve amcam bu konuyu bana söyleyince o aralar sınav odaklı olduğumu söylemiştim. Benden haberi var mıdır amcası ona da söylemiş midir bilmiyorum ki benim resmimi filan da görmedi zaten.Bu kişiyle 3-4 ay sonra kuzenimin kız istemesinde ve nişanında karşılaştık ilk kez. Aramızda bir iletişim geçmedi ama bana baktığını farkediyordum. Nişandan sonra kendisinden bir adım vs gelmediği için aklımdan gitmişti tamamen.
Aradan 3 hafta geçti, dün arkadaşlarımla buluşmaya giderken baktım birisi yolda uzaktan gelirken bana bakıyor çok net şekilde. Normalde insanlar bakar geçer umursamam ama bu focuslanmış gibiydi. O şekil baktığını farkedince içimden "bu kim böyle yaa neden bu kadar odaklanarak bana bakıyor, aslında yakışıklı biriymiş de ne alaka yani şu an" diye düşünceler geçti anlık. Sonradan aklıma geldi bu kişinin o olduğu. O kadar gitmiş aslında aklımdan. Ama bu şekil görüp de kendisi beni tanıyınca yine acaba diye düşünmeye başladım.
Aslında en azından tanışmak istiyorum bu kişiyle ama sınavım bittikten sonra amcam o konuyu tekrar açmadı. Bu kişiden de bir adım gelmedi istese gayet de sosyal medyamı bulup iletişime geçerdi diye düşünüyorum. 1,5 ay sonra kuzenimin düğünü var. Bir adım atmayacaksa bu şekilde bana odaklanması da hoşuma gitmez ve gereksiz gelir. Sizce ben kafamda mı kuruyorum ? Çünkü erkeklerin genel olarak bir bakma özelliği de var biliyorsunuz ki. Ne tavsiye edersiniz ?