Kız İsteme tanışmaya geliyorlar da...

siyahveberisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
6
1
1
Afyon
merhaba arkadaşlar ,
7 yıllık arkadaşlık sürecimiz ay başında erkek arkaadsımın ailemle tanısmasıyla devam etti ardından bu haftasonu ailesiyle gelecek :))) heyecandan gayet devrik bir cümle kurdum farkındayım,
şimdi ben öyle çok ev işlerinden servisten anlayan biri değilim ancak yumurta kapıya dayanınca öğrenmeye hevesliyim:) sizlerden yardım istıyorum mesela kapıyı ben mi açmalıyım , isteme olmayacak yine de kahve yapmalımıyım , sonra babasının elini öptukten sonra yanaklarından da öpsem cok mu laubalı hareket olur,
ikramda nelere dikkat etmeliyim sıralamalarda falan:)) bunları suan anneme sormuyorum yağdırır cevapları

Ben kendimden örnk.vereyim.sade beyaz şık bir elbise hafif makyaj saçlarmda hafif dalgalydi.kapı çalındı.ben içerdeydm hala.onlar içeri geçti selamlaştılar oturdular.sonra ben gttm.bitek babasnın yanagna gtmdm .ellerni öptm okadar.sonra annesini.halasnı öptm içeri gttim.
Sonra kadnlar bzm odaya geldi erkekler orda durdu.erkeklere erkek kardeşm servis etti.kadınlara ben.sarma kek kurabiye yaptk.ymek yiyip gelmslerdi çünkü.kahve yapmadk.çünkü tanışmaydı.

ben sonradan mı gireyim yanlarında durmayım mı yanı hosgledın deyınce:S
bana da kapıyı sen ac dedı arkadaslarım ama tabı tecrubelı degııler

Hayır sakn kapıyı sen açma vede kapı agznda durma.annenlerle tokalşsnlar snra oturur otrmaz git sende.

Hiç kasma kendini doğal ol , o an ne yapman gerektiğini düşünüyorsan onu yap.
Öbür türlü ne yapacaktım diye düşünmeye çalışırken daha çok stres olup elin ayağın karışır.Kapıyı asla sen açma diyen de olmuş , bana kalsa sen aç derim anladın mı o an ne yapmak geliyorsa içinden onu yap.

biz ailecek kapıdaydık, içeri girerken el öpme faslını yaptım sonradan odaya girip herkes bana bakarken, beni süzüm süzüm süzerken el öpmek gelmedi içimden..

isteme olmadığı için kahve yapmadık, birkaç çeşit ikram hazırladık, annem tabakları hazırladı içeriye ben taşıdım, onlar da ev baklavası getirmişti iki üç saat oturup gittiler

Tatlım isteme değil ama bizim tanışma gibi oldu erkek arkadşm askerde şuan Mart'ta izne geldiğinde babası bana söz vermişti kahve içmeye gelcez size demişti. Hatta gelmden 15 dk önce haber verdiler düşün :)) Hem babmla tanıştı babası hmde kahvemizi içtiler çok heycanlıydı elim ayağma dolandı kapıyı hep beraber açtık ailemle.. içeri girerlerken öptüm ellerini.. içimden geldiği gibi davrandım..
İsteme olduğunda tecrübeli gibi hissedyrum kendimi şuan (kahve ve çay dağıttığım için
)

ben henuz bu cumartesi gunu bir tanısma merasimi gecirmis ve son derece cahil sekilde o gune hazırlanırken buradan okudugum seylerle cok ıyı bı tanısma gecırmıs bır yeni gelin olarak yazıyorum canım:)

1.oncelıkle elbısem siyah dar dizde onu kapalı sade ve şık bir elbiseydi. ayagıma babet giydim tanısma oldugu icin. makyajım da şık fakat sadeydi. saclarıma da dogal bir masa yaptım.

2. kapıyı ben actım. buradan okuduklarım ve arkadaslarımın tecrubelerıne dayanarak kapıyı gelin kızın acması gerektıgını ogrendım. bende oyle yaptım. ailemde yanımdaydı ben kapıyı acarken. yani hep birlikte karsılamıs olduk.

3. bizde de isteme olmadı. bizde annemle kahve+cay ve pasta mı, yoksa cay pasta+meyve mi ikram etsek diye dusunduk fakat sonuc olarak babam ve teyzem, meyve ikram edilirse cok samimi olunacagını, ilk gun resmi bir gun oldugu icin kahve ve cay pasta ikramının dogru olacagını soyledıler. bende oyle servis ettim. tabii bu ailenin fikrine gore degıskenlık gosterebilir.

4. ve son olarak sohbet sohbeti acıyor tatlım rahat ol zaten siz kararınızı vermıssınız bunlar formalite olan seyler rahat ol ve keyfini cıkar bu guzel gunlerin

sevgiler

Canim benim de hem tanışmaya geldiklerinde hem de sözde kapiyi babam acmisti yaninda annem vardi bende hemen onlarin yanindaydim iceri herkesi girerken öptüm.Uzerlerindeki montlari falan arkadaşım vardı yanimda onları da o aldi. Ilk geldiklerinde cok heyecanlanmistim ama sonrasinda gecti. Umarim hersey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…