Kız İsteme Tanışmada ne yapılmalıdırr bana yardımcı olabilecek varmı?? :)

FusRam

24042016 ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Aralık 2013
5.076
3.552
448
Merhaba arkadaşlar...

İşin en zor kısmını halletmiş bulunmaktayız. Babama bir damat adayı olduğu konusu açıldı. Babam araştırmaya başladı her baba gibi.. Gel gelelim sorum şu tanışma faslı nasıl olur? Ne konuşulur? Nasıl bir kıyafat tercih edelir? Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirimm

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ınsallah,
sadece tanısmaya mi gelecekler yoksa isteme olacak mi? Birde ailecek mi geliyorlar, duruma gore herşey degışebilir çunku ;-)

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ınsallah,
sadece tanısmaya mi gelecekler yoksa isteme olacak mi? Birde ailecek mi geliyorlar, duruma gore herşey degışebilir çunku ;-)

Aminnn çok teşekkür ederim.. Allah hepimizin söz,nişan,düğününü tamamına erdirsin :) Sadece tanışmaya gelecekler ilk başta isteme daha sonra olacak. Ailecek gelecekler çekirdek aile olarak yani

Pantalon gömlek olabilir birde tulumlar var onlara bak derim.
Onlarda pantalon gömlek gibi duruyor.
Önemli olan o gün senin hem şık hem rahat olman.
Malum hizmet edeceksin ve heyecanlı olacaksın.
Allah tamamına erdirsin canım

Sağol canım benim amin inşallahh :) Dediğinde iyi bir seçenekmiş:) Evet hem rahat hem şık olmak lazım bakalım iple çekiyorum o günü hayırlısı hakkımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…