• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmada ne yapılmalıdırr bana yardımcı olabilecek varmı?? :)

FusRam

24042016 ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Aralık 2013
5.062
3.526
448
Merhaba arkadaşlar...

İşin en zor kısmını halletmiş bulunmaktayız. Babama bir damat adayı olduğu konusu açıldı. Babam araştırmaya başladı her baba gibi.. Gel gelelim sorum şu tanışma faslı nasıl olur? Ne konuşulur? Nasıl bir kıyafat tercih edelir? Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirimm :17:

Merhaba arkadaşlar...

İşin en zor kısmını halletmiş bulunmaktayız. Babama bir damat adayı olduğu konusu açıldı. Babam araştırmaya başladı her baba gibi.. Gel gelelim sorum şu tanışma faslı nasıl olur? Ne konuşulur? Nasıl bir kıyafat tercih edelir? Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirimm :17:[/QUOT
meraba canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle umarım herşey yolunda gider benim nişanlımın ailesi o gelmeden önce bikac sefer gelip gittiler o geldiği gün isteme oldu ben o gün yarım kollu diz hizasında bordo siyah bi elbise gymiştim siyah opak corap ve topuklu siyah ayakkabımla birde tanışmamı isteme mi olucak canım ?

Merhaba arkadaşlar...

İşin en zor kısmını halletmiş bulunmaktayız. Babama bir damat adayı olduğu konusu açıldı. Babam araştırmaya başladı her baba gibi.. Gel gelelim sorum şu tanışma faslı nasıl olur? Ne konuşulur? Nasıl bir kıyafat tercih edelir? Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirimm :17:[/QUOT
meraba canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle umarım herşey yolunda gider benim nişanlımın ailesi o gelmeden önce bikac sefer gelip gittiler o geldiği gün isteme oldu ben o gün yarım kollu diz hizasında bordo siyah bi elbise gymiştim siyah opak corap ve topuklu siyah ayakkabımla birde tanışmamı isteme mi olucak canım ?

bende hatrlıyorumda o kadar cok elbise bakıyordum ki internetten ama hiç bakma bi gün git kız kardeşlern varsa al bnm öyle olmuştu bulunduğun yerde coton magazası varsa orada hoş elbiseler bulabilirsin cnm

Merhaba arkadaşlar...

İşin en zor kısmını halletmiş bulunmaktayız. Babama bir damat adayı olduğu konusu açıldı. Babam araştırmaya başladı her baba gibi.. Gel gelelim sorum şu tanışma faslı nasıl olur? Ne konuşulur? Nasıl bir kıyafat tercih edelir? Bu konuda tecrube sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirimm :17:

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ınsallah,
sadece tanısmaya mi gelecekler yoksa isteme olacak mi? Birde ailecek mi geliyorlar, duruma gore herşey degışebilir çunku ;-)

Merhaba arkadaşlar...

Sağol canım teşekkür ederim.. İnşallahh herşey yolunda gider :) İlk önce tanışmaya gelecekler. Daha sonra isteme söz nişan olacak Allah kısmet ederse :) :38:

bende hatrlıyorumda o kadar cok elbise bakıyordum ki internetten ama hiç bakma bi gün git kız kardeşlern varsa al bnm öyle olmuştu bulunduğun yerde coton magazası varsa orada hoş elbiseler bulabilirsin cnm

Annemle istemeye gelecekleri zaman giyeceğim elbiseyi dün aldık dediğin gibi kotondan :) :) ben yinede sizin gibi tecrübeli bugünleri atlatmış arkadaşlarımdan bir fikir alayım dedimdi :) İstemede elbise giyeceğim için tanışmada da elbise giymek istemiyorum açıkçası.. Siyah pantolon borda gömlek çok mu basit olur ki :44:

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ınsallah,
sadece tanısmaya mi gelecekler yoksa isteme olacak mi? Birde ailecek mi geliyorlar, duruma gore herşey degışebilir çunku ;-)

Aminnn çok teşekkür ederim.. Allah hepimizin söz,nişan,düğününü tamamına erdirsin :) Sadece tanışmaya gelecekler ilk başta isteme daha sonra olacak. Ailecek gelecekler çekirdek aile olarak yani :61:

Pantalon gömlek olabilir birde tulumlar var onlara bak derim.
Onlarda pantalon gömlek gibi duruyor.
Önemli olan o gün senin hem şık hem rahat olman.
Malum hizmet edeceksin ve heyecanlı olacaksın.
Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

Sağol canım benim amin inşallahh :) Dediğinde iyi bir seçenekmiş:) Evet hem rahat hem şık olmak lazım bakalım iple çekiyorum o günü hayırlısı hakkımızda :):nazar:

Back