slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. bnde bir yıllık evliyim 4 ay önce bebek istemeye başladık ama hamile kalamadım sonrA bir doktora göründüm hormon testi falan ne varsa yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı ama gebe de değilim doktorum gebelik tedavisi için daha erken birz bekleyelim dedi şimdi beklemedeyiz ama bu çok can sıkıcı acaba ne zaman olcak olucak mı hep aklımda :S
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. bnde bir yıllık evliyim 4 ay önce bebek istemeye başladık ama hamile kalamadım sonrA bir doktora göründüm hormon testi falan ne varsa yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı ama gebe de değilim doktorum gebelik tedavisi için daha erken birz bekleyelim dedi şimdi beklemedeyiz ama bu çok can sıkıcı acaba ne zaman olcak olucak mı hep aklımda :S
canım benım hosgeldın oncelıkle her ay hamıle olma ıhtımalın %25 artıyor hamılelık o kadar basıt bısey degıl esınle beraber gorunun iltihap az da olsa cok etkılıyor ama sana bır onerım var corek otu bır mucoze balla sabah bır kasık keten tohumu gunde bır cay kasıgı yesıllık beslen paketlı yıyeceklerdende uzak dur dıkkat et arkadasım o ay hamıle kaldı ıns senınde hayırlı haberlerını alırız canım
bazen hiç bir problem olmadığı taktirde eşler ilişki gününü düzgün tutturamıyor ve hamilelik şansı azalıyor,adetinin 10,12,14,16,18-ci günleri olmak üzere gün aşırı birliktelik yaşarsanız,hamilelik şansın artar.inşallah iyi haberlerini alırız...