günaydın kızlar geçen hafta sevgilim ve ailesi bize tanışmaya geldi. sonrasında cevabımızı beklemeye başladılar. babam da onları ziyaret etmek istiyor. ama bana garip geldi. şimdi de biz onlara gideceğiz. giderken kız tarafı ne götürse uygun olur?
bizde de böyle bi iade-i ziyaret olmuştu 2 hafta sonra.giderken de iyi bi pastaneden pasta almıştık.çikolata falan da yaptırabilirsiniz,bu sıcakta baklava ağır olabilir
tşkler kızlar
onlara gitme fikri bana garip gelmişti ama demek ki adetlere uygunmuş. büyükler daha iyi bilior gerçekten
ben tanıyorum zaten ne gerek var ki demiştim babam senin tanımam benim için önemli değil dedi:)
baklava ağır olabilir gerçekten.. yaş pasta ya da çikolata o zaman
peki söz tarihi orda mı kararlaştırılırr?
tşkler kızlar
onlara gitme fikri bana garip gelmişti ama demek ki adetlere uygunmuş. büyükler daha iyi bilior gerçekten
ben tanıyorum zaten ne gerek var ki demiştim babam senin tanımam benim için önemli değil dedi:)
baklava ağır olabilir gerçekten.. yaş pasta ya da çikolata o zaman
peki söz tarihi orda mı kararlaştırılırr?
günaydın kızlar geçen hafta sevgilim ve ailesi bize tanışmaya geldi. sonrasında cevabımızı beklemeye başladılar. babam da onları ziyaret etmek istiyor. ama bana garip geldi. şimdi de biz onlara gideceğiz. giderken kız tarafı ne götürse uygun olur?
biz geçen pazar yaptık ziyareti iade ben kendi el emeğimle browni yaptım kayınvalidem mest oldu ve akşam eve geldikten sonra kayınvalidem annemi aradı hayırlı bir iş için kahvenizi içmek isteriz diye
Kızlar bende babamla tanıştırıcam sevgilimi doğrusu aslında bizzat kendisi isticek beni çünkü ailesi problem yani ailesi yok diyim kısaca, ama önce tanışma olsa dışarda bi yemek yiyip kahve falanmı içsek babamda ileri görüşlü aydın olsada eski toprak adet aneneye önem veriyor ne yapsam ne tavsiye edersiniz yoksa direk evemi gelsin sevgilim acaba ? offf çok daraldım dünden beri içim içime sığmıyor