Herkese merhabaaa.s.bu konuda pek bilgim yok ve benden önce evlenen bir kuzenim ya da ablam-kardeşim olmadığı için sormak istedim tanışma sırasında ne gibi hazırlıklar yapılır ben neler yapmalıyım (el öpme vs..) ve daha sonrasında isteme için nasıl bir hazırlık olmalı birşeyler dağıtılacak mı mendil ya da başka birşey?:uhm:
Sagol cansucum olumunekankayizsmilepeki servis esnasında mesela sıra nasıl olacak çünkü bizim ailede yasca daha büyük olanlar var ona göre mi yapacagım? Bizde yemek olmayacak aynı sehirdeyiz zaten öyle börek çörek pasta gibi ikram ederiz herhalde
hala kafam su servis olayında sıralama nasılkafamçokkarıştı kız istemede de aynı sıralama olacak ya iyi öğreneyimnaniknanik
Hekese merhabaaaa tanışma olayını atlattım şimdi sıra sözdeyerimseniben e tabi biraz gergin bir ortam oluyor ilk defa birbirini gören insanlar:) kısacası korkacak birşey yokmuş ki bizim ailelerimiz öyle benzer insanlar değillerdi pek ama geçti bittiyerimseniben
Sağol cansum yetiştirebilirsek haftaya yetiştiremezsek bi sonraki haftaya olacak inşallah :smiley-cool: bir de sözde mendil mi ne yapılıyormuş bilgisi olan varsa yardımlara açığımkaydirigubbakcemile3
ohh sicagi sicagina desene... en cok istedim seydi tanismadan 1 veya 2 hafta sonra söz olmasi.... ama olmadi kötükedihüso olmadi :mymeka: olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben , hala bekliyoruz 1 sene gecti ve sinir oluyorummmmmmmmmmm laelaelaelaelae , allah tamamini erdirsin canim.., darisi insallah insallah artik ne olursun allahim benim basima ver.. benimde yüzümü güldür... :Saruboceq:
seneye bende yasiycam insallah bu tatli telaslari,heyecanlari =)
Konuşmadın mı hiç canım 1 sene fazla olmuş gerçi sen bana bakma benimki de fazla hızlı geldi bana ama 6 senedir okul askerlik iş vs aradaydı taşların yerine oturmasını bekledik gerçi hala eksik şeyler var ama:1no2: belki erkek arkadasının da beklediği birşey vardır en iyisi konuşmakolumunekankayizsmile
konustuk gittigimde , dordürüz bir cevap alamadim sinirlendi yine... bekliyemiyormusun diye kizdi ama benim canima tak eti artik biktim beklemekden biktim.. :sinifsinif:
hayırlı olsun inşallah benimde bayramdan sonra isteme olucak bnmde tanışma olaı gayet tatlı bir şekilde atlatıldı :) darısı herkesin başına çok komik ve güzel hatıralar kalıyor gerçekten :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?