Kız İsteme Tanışma ve kız isteme

denizM

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
352
16
643
Herkese merhabaaa.s.bu konuda pek bilgim yok ve benden önce evlenen bir kuzenim ya da ablam-kardeşim olmadığı için sormak istedim tanışma sırasında ne gibi hazırlıklar yapılır ben neler yapmalıyım (el öpme vs..) ve daha sonrasında isteme için nasıl bir hazırlık olmalı birşeyler dağıtılacak mı mendil ya da başka birşey?:uhm:

Herkese merhabaaa.s.bu konuda pek bilgim yok ve benden önce evlenen bir kuzenim ya da ablam-kardeşim olmadığı için sormak istedim tanışma sırasında ne gibi hazırlıklar yapılır ben neler yapmalıyım (el öpme vs..) ve daha sonrasında isteme için nasıl bir hazırlık olmalı birşeyler dağıtılacak mı mendil ya da başka birşey?:uhm:

selam canim, bizde tanisma fasli oldu, 4 saatlik yoldan geldikleri icin, yemek yaptik tavuk pilav sulu yemek, tatli vs vs... , geldiklerinde kapiyi annen acsan sende karsilamak icin ama orda bulun, kim en büyükse mesala dedesi falan gelirse ilk onun elini öp sonrasindan annesinin babasinin.. tüm büyüklerin elini öp , cicek gibi bisey getirilerse (TANISMa olsa bile) vazoya koyarsin sonra yanlarina gidip oturusun hal hatir sorarsin.. ben öyle yapmistim... oturduk konustuk sonrasindan servis isine giristim yemek yenildi icildi... sohbet vs... , isteme daha olmadi henüz ama yakinda olacak insallah... mendilden haberim yok canim :) insallah yardimci olabilmisimdir... kaydirigubbakcemile5

Sagol cansucum olumunekankayizsmilepeki servis esnasında mesela sıra nasıl olacak çünkü bizim ailede yasca daha büyük olanlar var ona göre mi yapacagım? Bizde yemek olmayacak aynı sehirdeyiz zaten öyle börek çörek pasta gibi ikram ederiz herhalde

Sagol cansucum olumunekankayizsmilepeki servis esnasında mesela sıra nasıl olacak çünkü bizim ailede yasca daha büyük olanlar var ona göre mi yapacagım? Bizde yemek olmayacak aynı sehirdeyiz zaten öyle börek çörek pasta gibi ikram ederiz herhalde

canim serviste ilk damadin ailesinde basla, yine en büyüklerden mesala onun dedesinden sonra annesinden sonra senin annanenden dedenden mesala sonra babasindan sonra diyelim amcasindan.. sonra sizinkilere, onlar önceliklidir herzaman yani ben öyle yapmistim, benim anneanneme vermistim ilk sonra onun dedesinde babanesine, sonra annesine babasina =) sonra bizimkilere :) ayni sehirlerdeyseniz sorun yok ozaman börek cörek cay pasta salata bunlar yeterili =) biz hazirlik yaparken ben cok stress yapmisdim evin her bi kösesini temizledim masada bir kirik dayir buldumda deliriyordum insanlar ne der diye ama bosunaymis.. yani gereksizdi öyle insanlar degillerdi , nezaman kapi caldi girmeye basladilar bana bir heyecan basti utancimdan cicegi aldim ellerini öpdüm ve dogru mutfaga, is yapiyormusum gibi oyalandim 5- 10 dk sonra baktim olmiyacak bütün cesaretimi toplayip oturma odasina girdim.. annesi bakti bana güldü , fotoraflardan dahada güzelmissin kizim dedi :kedi: hehe sevgilimde utancindan yüzüme bakamadi hep haliya bakti canim yaa :asigim: cok güzeldi hersey kaynastik sohbett, komikliklerr güldük eylendik , simdi iste yakinda insalah isteme olacak ardindan söz kutlamasi icin biyer tutacagiz yaklasik 30 kisi olacagiz :) cok seviniyorum bunlar cok güzel heyecanlar canim hepsinden ayri ayri hatiralar var :) allah gönlümüze göre güzelikler versin aminnn :) :Saruboceq::nazar:

cansucum sen onlara öncelik ver demişsin ama önce kendi anneanneme verdim yazmışsın:uhm:
bi de tanışmada el öpülüyo muu? Ay of ya bu ne devlet protokolü gibi:) sonra ne odun kızmış bişi bilmiyor demesinlerkaydirigubbakcemile3
Aslında ben de o da ailelerle tanıştık, biz ilk defa görüşmüyoruz ama ailelerin ilk görüşmesi işte bi aksilik çıkmaz umarımeyvahedigeldismile

ben öpmüştüm. çünkü evimize misafir gelmişler ve yaşları büyük. normal koşullarda da saygıdan öperim zaten. ne için geldikleri önemli değil.

hala kafam su servis olayında sıralama nasılkafamçokkarıştı kız istemede de aynı sıralama olacak ya iyi öğreneyimnaniknanik

hala kafam su servis olayında sıralama nasılkafamçokkarıştı kız istemede de aynı sıralama olacak ya iyi öğreneyimnaniknanik

canim tanismadada el öpülüyo kiz istemedede öpülüyo, servise gelince, sizin aileden büyük varsa mesala deden falan, ilk damadin dedesine ver sonra kendi dedene ver, yani ben böyle yapmisdim.. servis ilk misafire yapilir diye biliyorum :)

Hekese merhabaaaa tanışma olayını atlattım şimdi sıra sözdeyerimseniben e tabi biraz gergin bir ortam oluyor ilk defa birbirini gören insanlar:) kısacası korkacak birşey yokmuş ki bizim ailelerimiz öyle benzer insanlar değillerdi pek ama geçti bittiyerimseniben

Hekese merhabaaaa tanışma olayını atlattım şimdi sıra sözdeyerimseniben e tabi biraz gergin bir ortam oluyor ilk defa birbirini gören insanlar:) kısacası korkacak birşey yokmuş ki bizim ailelerimiz öyle benzer insanlar değillerdi pek ama geçti bittiyerimseniben

gözün aydin canim.. söz nezaman??

Sağol cansum yetiştirebilirsek haftaya yetiştiremezsek bi sonraki haftaya olacak inşallah :smiley-cool: bir de sözde mendil mi ne yapılıyormuş bilgisi olan varsa yardımlara açığımkaydirigubbakcemile3

Sağol cansum yetiştirebilirsek haftaya yetiştiremezsek bi sonraki haftaya olacak inşallah :smiley-cool: bir de sözde mendil mi ne yapılıyormuş bilgisi olan varsa yardımlara açığımkaydirigubbakcemile3

ohh sicagi sicagina desene... en cok istedim seydi tanismadan 1 veya 2 hafta sonra söz olmasi.... ama olmadi kötükedihüso olmadi :mymeka: olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben , hala bekliyoruz 1 sene gecti ve sinir oluyorummmmmmmmmmm laelaelaelaelae , allah tamamini erdirsin canim.., darisi insallah insallah artik ne olursun allahim benim basima ver.. benimde yüzümü güldür... :Saruboceq:

ohh sicagi sicagina desene... en cok istedim seydi tanismadan 1 veya 2 hafta sonra söz olmasi.... ama olmadi kötükedihüso olmadi :mymeka: olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben , hala bekliyoruz 1 sene gecti ve sinir oluyorummmmmmmmmmm laelaelaelaelae , allah tamamini erdirsin canim.., darisi insallah insallah artik ne olursun allahim benim basima ver.. benimde yüzümü güldür... :Saruboceq:

Konuşmadın mı hiç canım 1 sene fazla olmuş gerçi sen bana bakma benimki de fazla hızlı geldi bana ama 6 senedir okul askerlik iş vs aradaydı taşların yerine oturmasını bekledik gerçi hala eksik şeyler var ama:1no2: belki erkek arkadasının da beklediği birşey vardır en iyisi konuşmakolumunekankayizsmile
seneye bende yasiycam insallah bu tatli telaslari,heyecanlari =)

Darısı tüm isteyenlerin başınaaa:nazar:

Konuşmadın mı hiç canım 1 sene fazla olmuş gerçi sen bana bakma benimki de fazla hızlı geldi bana ama 6 senedir okul askerlik iş vs aradaydı taşların yerine oturmasını bekledik gerçi hala eksik şeyler var ama:1no2: belki erkek arkadasının da beklediği birşey vardır en iyisi konuşmakolumunekankayizsmile

konustuk gittigimde , dordürüz bir cevap alamadim sinirlendi yine... bekliyemiyormusun diye kizdi ama benim canima tak eti artik biktim beklemekden biktim.. :sinifsinif:

kızlarr sonunda ilk aşamayı da tamamen atlattım isteme ve söz aynı gün oldu bitti :emir_bebek: yük kalktı sanki üzerimden. Herşey de yolunda gitti çok şükür ohh beeeopuyorumnanaktan

hayırlı olsun inşallah benimde bayramdan sonra isteme olucak bnmde tanışma olaı gayet tatlı bir şekilde atlatıldı :) darısı herkesin başına çok komik ve güzel hatıralar kalıyor gerçekten :kedi:

hayırlı olsun inşallah benimde bayramdan sonra isteme olucak bnmde tanışma olaı gayet tatlı bir şekilde atlatıldı :) darısı herkesin başına çok komik ve güzel hatıralar kalıyor gerçekten :kedi:

evet ama ben şu an flu hatırlıyorum umarım hafızam yerine gelir zamanlakaydirigubbakcemile3

Back