- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi tatli_telasss
sen başla benım yeırme su iç :)kız ta pazartesi ftarda yediğimle duruyorum :)ayy gıderken tatlı alayım,senın yerınede ben yerım,hayırlı iftarlar
topuklu ayakkabı gıydı dıye dıslanan ıtılen horlanan sevılmeyen mı var kı ?Bu telaşlar, bu heyecan normal ancak fazla da abartmamak gerekir. Misal biz ilk tanışmamızı dışarıda yapmıştık. Üzerimde bir elbise ayağımda da 10- 15 cm.lik dolgu topuk ayakkabılarım vardı. Topuklu giydim diye dışlanmadım, itilmedim, hor görülmedim. Aksine gayet güzel geçti.. Babet yerine topuklu tercih ettim diye beni sevmeyecek insanlar da zaten sevmesin, istemez. Sana nacizane tavsiyem kendini nasıl güzel hissedeceksen o şekilde ol.. Role bürünme, gerek duruşunla, gerek karakterinle, gerek kıyafetinle neysen o ol. Meziyet insanları kılığıyla kııyafetiyle yargılamak değil olduğu gibi sevmektir. Bu meziyete sahip insanlar değillerse ağzınla kuş tutsan da kendini zaten sevdiremezsin..
Ben size itafen yazmamıştım ama üzerinize alınıp, alıtılayıp cevap vermişsiniz :) Topuklu giyip dışlanan demeyelim de kılık kıyafetine, duruşuna bakılıp dışlanan sürüyle gelinimiz var. Eğer bu insanların kaynanalık yapmaya niyeti varsa babette giyse, topuklu da giyse, yalın ayakta gitse çekeceği vardır, kendini beğendiremez.. O yüzden bende kendini nasıl güzel hissedeceksen o şekilde giyin, kendin ol, kendini kimseye beğendirmeye çalışma dedim.topuklu ayakkabı gıydı dıye dıslanan ıtılen horlanan sevılmeyen mı var kı ?
sahsen benım babet tercıh et dememın dıslanması ıtılmesı horlanması sevılmemesı ıcın degıldı :)
kızcagız topukluda cok rahat etse aksam yemegı olcak babet mı gıyım topuklu mu demez dırek topukluyu gıyerdı
ne kadar rahat ederse o kadar guzel olur dıyeydı
valla canım benım horlanmak hırpalanmak dıslanmak sevılmemek dıye cok sert gırdıgınız ıcınBen size itafen yazmamıştım ama üzerinize alınıp, alıtılayıp cevap vermişsiniz :) Topuklu giyip dışlanan demeyelim de kılık kıyafetine, duruşuna bakılıp dışlanan sürüyle gelinimiz var. Eğer bu insanların kaynanalık yapmaya niyeti varsa babette giyse, topuklu da giyse, yalın ayakta gitse çekeceği vardır, kendini beğendiremez.. O yüzden bende kendini nasıl güzel hissedeceksen o şekilde giyin, kendin ol, kendini kimseye beğendirmeye çalışma dedim.
Ben normal bir giriş yaptığımı düşünüyorum da senin neyi bu kadar üzerine alınıp hangi söylediğimi kendine neden bu denli dert ettiğini anlayamıyorum, konu senin bile değil :) Söylediğimde alıntılanacak, muhalefet olunacak, karşı çıkılacak en ufak birşey bile yok.. Var olduğunu farzetsek dahi herkesin düşüncesi kendinedir, farklı düşüncelere saldırmak yerine saygı duymak da en güzelidir. Herkesin istediği düşünceyi dile getirebileceği özgür bir platformdayız unutma. Düşünce özgürlüğü nedir bilecek ve saygı duyabilecek yaşlardayız.valla canım benım horlanmak hırpalanmak dıslanmak sevılmemek dıye cok sert gırdıgınız ıcın
yurt ıcınde savas basladı sandım
zaten mevzusu topuklu ayakkabı bıle degıl
neyse pardon
babet gıyının dıye konu sahıbıne yorum yaptım canım benımBen normal bir giriş yaptığımı düşünüyorum da senin neyi bu kadar üzerine alınıp hangi söylediğimi kendine neden bu denli dert ettiğini anlayamıyorum, konu senin bile değil :) Söylediğimde alıntılanacak, muhalefet olunacak, karşı çıkılacak en ufak birşey bile yok.. Var olduğunu farzetsek dahi herkesin düşüncesi kendinedir, farklı düşüncelere saldırmak yerine saygı duymak da en güzelidir. Herkesin istediği düşünceyi dile getirebileceği özgür bir platformdayız unutma. Düşünce özgürlüğü nedir bilecek ve saygı duyabilecek yaşlardayız.
Öncelikle ben senin bacın değilim. İkincisi yorum yazarken senin yazdığın yoruma göre mi hareket edeceğiz burada, istediğim yorumu yazıp istediğim şekilde düşünürüm. Sen o şekilde düşünüyorsun diye herkes senin gibi düşünüp, senin söylediğini mi söylemeli.? Başka birisi senin bana yapmaya çalıştığın şeyi sana yapsan tepkin ne olur çok merak ettim.. Seninle uzaktan yakından alakalı olmayan bir konuda başka üyelerin yorumlarını alıntılayıp bu tavrı sergiliyorsan yüksek ihtimal kıyameti koparır siteden uzaklaştırma alırdın. Şimdi bana gelmiş "bu kadar kızacağını bilsem.." falan diyorsun. Sen öyle düşünürsün ben böyle düşünürüm bu kadar basit, bunda zor olan hiçbirşey yok. Ki çeşitli görüşlerin dile getirildiği konu sahibinin de bu görüşlerden çıkarım yaptığı bir platformdayız. Herkes istediği gibi düşünür, istediği gibi söyler, kimseyi de ilgilendirmez.. Saldırgan olan da sözlerin değil tavrın ve yapmaya çalıştığın şey.. Arkadaşın konusunu daha fazla sabote etmemek adına uzatmamanı rica ediyorum.babet gıyının dıye konu sahıbıne yorum yaptım canım benım
bunun ustune horlanmak hırpalanmak dıslanmak sevılmemek dıye gırıs yaptınız tabıkı acıklama yaparım yanlıs anlasılmasın dıye
sızın yorumunuz uzerıne benım babet gıyının demem yanlıs anlasılabılır duruma dustu cunku
ben dusuncenıze saygısızlık yapmadım kı ?
topuklu ayakkabı gıyınene boyle mı yapıyolarmıs kı dedım ?
bukadar kızacagınızı bılsem hıc sormazdım pardon
muhalefet olmak ıcın de dedıgınızın tam tersını demıs olmam gerekıyordu msjlarımı tekrar okursanız oyle bırsey de olmadıgını goreceksınız
saldırıcı cumle mı ?tavır mı ? okudum goremedım
gercekden yazdıgım mesajı bu yorumunuz uzerıne okudum ve goremedım ?
enteresan
neyse
sen haklısın he bacım he
kızlar merhaba. iki hafta sonra erkek arkadaşım ailesiyle tanışmaya gelicek. sıradan olucak ama inanılmaz heyecanlıyım. kendime hafif diz üstü, kolsuz çiçekli bi elbise aldım. altına babet mi, yoksa topuklu ayakkabı mı giysem karar veremedim. siz ne diyorsunuz? ramazan dolayısıyla onları iftara davet ettik. sizce hata mı ettik. annem kız evi naz evidir, iftar sonrası çaya gelmelilerdi dedi. pişmanım da açıkçası. aynı şehirde yaşıyoruz. bu heyecanlar normal mi yardım edin ablalarımm