• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma Oldu :)

wiolet1903

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
30
1
16
34
İstanbul
Selam Kızlar,
Uzun zamandır istemeydi ,sözdü hep bu sayfaları takip ediyordum.Sonunda benimde yazacak tecrübelerim oldu.
Ailelerimiz tanıştı.Çok ta güzel geçti.Baştan anlatayım en iyisi.Onlar 5 kişi geldiler annesi,abisi yengesi,yeğeni ve kendisi olmak üzere:)
Biz daha kalabalıktık amcam ,yengem, annem ,babam, erkek kardeşim ve en yakın kız arkadaşım.Baya bir hazırlık yapmıştık.Menüyü paylaşayım sizinle,yaprak sarması(klasik) mercimek köftesi,2 çeşit börek,renkli patates topları,elmalı turta,ıslak kek. Her şey çok lezzetliydi çok beğendiler.Onlarda gelirken resimdeki çiçeği ve yaş pasta getirmişlerdi.Çok samimi bir ortam vardı amcam ve abisi baya koyu muhabbete girdiler.Annesi ile annemde daha önceden 1-2 kez karşılaşmışlardı ama baya bir sohbet ettiler.Ben pek muhabbete ortak olamadım tabi servisti,çaydı derken.Ama o kadar rahatladım ki anlatamam.Aşağıda resimlerimde mevcut heyecandan çok resimde çekilemedim.
$1475818_10153601133610192_272377550_n.jpg $isteme.jpg

Selam Kızlar,
Uzun zamandır istemeydi ,sözdü hep bu sayfaları takip ediyordum.Sonunda benimde yazacak tecrübelerim oldu.
Ailelerimiz tanıştı.Çok ta güzel geçti.Baştan anlatayım en iyisi.Onlar 5 kişi geldiler annesi,abisi yengesi,yeğeni ve kendisi olmak üzere:)
Biz daha kalabalıktık amcam ,yengem, annem ,babam, erkek kardeşim ve en yakın kız arkadaşım.Baya bir hazırlık yapmıştık.Menüyü paylaşayım sizinle,yaprak sarması(klasik) mercimek köftesi,2 çeşit börek,renkli patates topları,elmalı turta,ıslak kek. Her şey çok lezzetliydi çok beğendiler.Onlarda gelirken resimdeki çiçeği ve yaş pasta getirmişlerdi.Çok samimi bir ortam vardı amcam ve abisi baya koyu muhabbete girdiler.Annesi ile annemde daha önceden 1-2 kez karşılaşmışlardı ama baya bir sohbet ettiler.Ben pek muhabbete ortak olamadım tabi servisti,çaydı derken.Ama o kadar rahatladım ki anlatamam.Aşağıda resimlerimde mevcut heyecandan çok resimde çekilemedim.
Eki Görüntüle 881589 Eki Görüntüle 881590

çok güzel olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin darısı inşallah benim basıma :( tüm isteyenler hayırlısı ile.... inşallah tabi

Çok güzel bir çiçek :) tanışma olayı nasıl oldu anlatır mısın? Ailene durumu nasıl anlattın? Kaç yasindasin bu arada? Müstakbel kayınvaliden mi aradı anneni?

sonunda bizimde ilk adım atıldı :) ne büyük mutluluktur evilikte keramet vardır derler ya ben evlenmeden dahada bi baglandım rabbim bi sıcaklık verdi şimdi onun annesi geldi bize iki kere sıra bizde hafta sonu gitçez inşallah rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin ama ya sonrası neler olacak ki hiç düşünmedigim beklemedigim bi anda oluştu kaldım böyle tecrübesi olanlar bi öncülük yapsanız ne hoş olur

Selam Kızlar,
Eki Görüntüle 881589 Eki Görüntüle 881590

Maşallahh canımm :nazar::nazar::nazar: kazasız belasız atlatmışsın en zor kısmıı..tebrik ederm Allah devamını da aynı şekilde sorunsuz nasip etsn inşallahh..
Çok güzel heyecanlar bunlarr ben de iki üç ay oldu yaşayalı ama süper duygularr :16::16::16:

Bizimde önümüzdeki günlerde tanışma olacak cok heyacanlıyım korkuyorumda anlaşamazlarda

Çok teşekkür ederim canım.Annem babama söyledi zaten babam daha önceden biliyordu.Ama çok heycanlı oldu.24 yaşındayım.Müstakbel kayınvalidem erkek arkadaşıma söyledi bende anneme söyledim o şekilde gerçekleşti.

Çok güzel bir çiçek :) tanışma olayı nasıl oldu anlatır mısın? Ailene durumu nasıl anlattın? Kaç yasindasin bu arada? Müstakbel kayınvaliden mi aradı anneni?

Tebrik ederim canım geçen sene Kasım ayın da tanışma tecrübem olmuştu benim de, insan çok tuhaf oluyor kendi evinde sevgilisini ve ailesini görünce, rüya gördüğümü zannetmiştim bütün gece.. :1:

Back