Kız İsteme Tanışma, İsteme ve Söz...

pelina34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
102
206
103
31
Merhaba kızlar;

Ailelerimiz kısmetse tanışacaklar ve o gün anlaşırsalar isteyecekler beni, söz kesicez. Hepsi bir arada olucak mecburen, ya da 2 günde en fazla çünkü birbirimize uzaktayız ve 2 günden fazla kalamazlar.. Söz bohçası hazırlayacaklar sanırım bana, birlikte bakarsınız sözden önce dedi annesi ama bu durumda benim de hazırlamam gerekmez mi? Bizde kız sözde bohça vermez, sözden 2 hafta sonra oturmaya gittiğinde götürürmüş, bilmiyorum- ailemde benden önce sözlenene rastalamadım da annem öyle diyo :)) Tabi biz uzak olduğumuzdan ve iş durumlarından dolayı sonra ev ziyaretine gidemeyiz. Sözde verirsem de daha istenmeden hazırlık yaptığım için sanki dünden razı gibi olacak :) E, hazırlamasaaammm... ayıp olacak o zaman da. Çünkü bana getireceklerini biliyorum.. Çok kararsız kaldım, olması gereken ne sizce.. Ne yapmalıyım?

Merhaba tatlim simdi uzak oldugu icin e zaten sizinkiler istemedugunda verecekler belli ki karsi tarafta fesatlik vs yoksa eger hani dunden razi.muhabbeti yapamyacaklarsa eger hazirlarsin onlar size verirse sende onlar giderken verirsin olur biter.

Uzak oldugu icin zaten ilk geldiklerinde niyetlerini belli ederler 2 gun sonrada tekrar isteme soz olur. Cokcok uzak degilsede bohcani da 2 hafta sonra gidersiniz verirsiniz. Biz de de oyledir soz/nisan karsiligi denir 2 hafta sonra oglan evine oturmaya gidilir bohca orda verilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…