tanışma grupları oluştursak

Yukselss

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
18
2
41
Arkadaşlar ben 24 gün önce dogum yaptim. 5 ay kadar doğum iznindeyim. Sosyalleşmeye ihtiyacim var. Şöyle evimin yakınlarında arkadaşlar edinsem diyorum yeni bebeği olan... hoşbeş ederdik parklarda falan yürüyüşe çıkardık bebek arabalarimizla. Deneyimlerimizi, sıkıntılarimizi paylasirdik. Ankara etimesgut festival alani yakininda oturuyorum. Bir devlet dairesinde memurum. 31 yasindayim 1 oğlum var. Tanışmak isteyenlerle toplasabiliriz ara ara. Ne dersiniz?

işten, oturduğunuz yerden ya da okuldan kalma arkadaşlarınız yok mu? hadi tayinle ankaraya gittiniz diyelim, iş arkadaşınız???

işten, oturduğunuz yerden ya da okuldan kalma arkadaşlarınız yok mu? hadi tayinle ankaraya gittiniz diyelim, iş arkadaşınız???
Mesele yakinlarda oturmak. Yürüyerek gidip gelebilmek birbirine. Batikent te ege mehallesinde filan arkadaşlar var ama iste sık gorusulmuyor uzak olunca. Ben komşu gibi birseyler olsa diyorum kisaca. Ha komşu yok mu diyeceksin, ona da bakiniyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…