• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tanışma da nelere dikkat edilmeli

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
mrb başından geçenler yardımcı olsa biraz aileler ilk defa birbirini görecekler tanışma olacak fakat nasıl olacak giyim kuşam mesale erkek tarafı annesigil falan ayaklarında ayakkabı terlik falan olması gerekiyomu ve ilk geldiklerinde öpüşme sahnesi nasıll oluyor kapıdamı yoksa içeri geçtiklerindemi ve onlar gelirken çiçek ve çikolata yeterlimi ilk tanışma canlı çeçek vazo içinde abartılımı olur çikolatada kutudamı yoksa tabak tarzı bişi demi olmalı lütfen yardım edin annem çok pimpirik herşeyde bahane bulmaya hazır sanki kendi paşa torunu gibi davranıyor bu yüzden erkek tarafına yardımcı olmak istiyorum annem daha sonra laf sokmasın die bana kendi mükemmel herşeyin iyisini bilir gibi davranışları var

Güzel bir çiçek ve çikolata yaptırılabilir.
Canlı çiçek olur. (isteme olmayacaksa)
Çikolata bence normal kutuda ama şık bişey olmalı.

onlar gelirken yanlarında ev ayakkabısı getirebilirler
bunu genelde kadınlar yapar.
erkeklere terlik verirsiniz
(normalde ayakkabı giymiyorsanız tabi evde)
Siz etek bluz ya da elbise giyebilirsiniz.

Kaç kişi gelecekler, sizden kaç kişi olacak? sadece çekirdek aileler mi?
Saat kaçta gelecekler?
Kahve yapılacağını düşünmüyorum istemede olur o.
Bütün bunlara göre de yiyecek içecek ikramı değişiklik gösterir.

sadece tanışma olacak

canım sadece tanısma ise güzel bir çiçekle gelebilirler.tabakta çikolata getirmesinler bence kutuda sık birsey olabilir.erkek tarafı büyük ihtimal terlik ve ayakkabı getirmez siz verebilirsiniz.giyim kusam da elbette dikkatli olsunlar yani özen gösterdikleri belli olsun.

Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

kotonda çok şık elbiseler var 50- 60 liraya :) ben tanışma için siyah beyaz yakasından pembe detayı olan bi elbise giyeceğim

Bence pantolon olmamalı ya.. etek olmalı diye düşünüyorum daha narin ve kibar gösterir.. yani elbise yada etek-bluz düşünmelisin

Etek bluz güzel bir kombin olabilirken yine uygun bir elbise de tercih edilebilir.
pantolonu pek şık bulmuyorum bu toplantı da ben de..hayırlısı olsunn:31:

elbisenin altına ayakkabı giymeyeceksen rahat olabilir canım bakalımmm büyük gün yarın benim için:)

Benimde erkek arkadaşım 9 şubatta babamla tanışacak haydi bismillah

Back