Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Tanınmış Akrepler

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.010
30.365
60
Kenneth Branagh
Richard Burton
Bo Derek
Leonardo Di Caprio
Jodie Foster
Whoopi Goldberg
Grace Kelly
Julıa Roberts
Meg Ryan
Martin Scorcese
Bjork
Carl Sagan
Bill Gates
Ted Turner

Bide Ben Varim Elif Aşkolsun Beni Nasil Unutursun:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bende akrepim..a.s ve gurur duyuyorum..

Alain Delon, Alfred Nobel, Burt Lanchester, Charles Bronson, Christian Bernard, Diego Maradona, Indra Gandhi, Jody Foster, Katherine Hepburn, Linda Evans, M.Kemal Atatürk, Marie Curie, Mesut Yılmaz, Monet, Nadia Comanecchi, Nazlı Ilıcak, Pablo Picasso, Prenses Charles, Rock Hudson, Süleyman Demirel, Tansu Çiller,wıonaa rıder..:teytey:a.s.:nazar:

bende akrebim ve gurur duyuyorum ve şimdi bi akrep doğurmaya hazırlanıyorumm:))))

kendi çapında tanınan bir akrebim ben de.............................:))))))))))))))))))))))))))))))

bende akrep'im şükürler olsun
ama arkadaşlar 3 çeşit akrep var
1-(en kötü olanı) kertenkele akrep
2-(eh işte olanı) akrep akrep
3-(en iyi olanı) kartal akrep
acaba hangi guruptasınız?yukarıda sayılan akreplerin hepsi kartal akreptir,tabiki bende kartal akrebim allaha şükür
kızlar bşey daha söyleyeyim;kertenkele gurubuna giren akreplerle karşılaştınızmı hiç bilmem ama akreplerin yüz karaları,ben karşılaştım ve nefret ettim,çok karaktersiz ve zayıf oluyorla,inanamadım akrep olduğuna,meğerse böyle oluyorlarmış,araştırdım öğrendim,bence sizde araştırın:lepi:

Bende Akrep burcuyum,bununla gurur duyuyorum.Yaşasın Akrep burcu ve akrep burcunu sevenler:lepi::lepi:

bende akrep burcuyum..
sanırım pek şaşırtıcı değilkaydirigubbakcemile3

bende akrep'im şükürler olsun
ama arkadaşlar 3 çeşit akrep var
1-(en kötü olanı) kertenkele akrep
2-(eh işte olanı) akrep akrep
3-(en iyi olanı) kartal akrep
acaba hangi guruptasınız?yukarıda sayılan akreplerin hepsi kartal akreptir,tabiki bende kartal akrebim allaha şükür
kızlar bşey daha söyleyeyim;kertenkele gurubuna giren akreplerle karşılaştınızmı hiç bilmem ama akreplerin yüz karaları,ben karşılaştım ve nefret ettim,çok karaktersiz ve zayıf oluyorla,inanamadım akrep olduğuna,meğerse böyle oluyorlarmış,araştırdım öğrendim,bence sizde araştırın:lepi:

ben hangi gruptayım acaba ??
çok merak ettim şimdi kaydirigubbakcemile2:1rolleyes:

iyi ki de akrebim walla çok sewiyorum burcumu :teytey:naniknanik

butun onemlı sahsıyetlerde akrep haalülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

X