Taninmayan numara

Ya neden ama ben esime birsey dememki tamam sosyal medya konusunda tartistik ama o zaman ben halkliydim
Eşinizle sorununuz nedir ? Adamı sosyal medya konusunda sıkıştırdınız, o bitti,
Şimdi de yabancı noları açmıyor derdine düşmüşsünüz..

Yahu acıyorum adama cidden artık, bu kadar da olmaz..

*253# özel numaralara kapatır. Bunu tuşlarsaniz ozelden kimse arayamaz

#253# ozel numaraları açar bunu basarsaniz ozele açmış olursun

Bende açmam. .:KK12:
dolandırıcılık , sapıklık..:KK53:
eşin sana sen bak diyor ..:KK14:
daha neyin şüphesi bu ..:KK20:

Sapığı var dolandırıcısı var açmamak gayet normal o_O

Bende tanimadigim ve gizli numaraları asla acmam esimde açmaz ve bana da sakin açma diye tembih eder bunun altında yanlış bisey aramayin bence.kendimize dert arıyoruz vallahi

Dert degilde sizin esinizde aciyormu veya acmazmi merak ettim normalde erkekler tanimayan numara olunca cekinmezler diye biliyorum
Bende tanimadigim ve gizli numaraları asla acmam esimde açmaz ve bana da sakin açma diye tembih eder bunun altında yanlış bisey aramayin bence.kendimize dert arıyoruz vallahi

[QOnc="Samire tmv, post: 41747845, member: 682864"]Dert degilde sizin esinizde aciyormu veya acmazmi merak ettim normalde erkekler tanimayan numara olunca cekinmezler diye biliyorum[/QUOTE]

Birkaç kez açtığı oldu ya reklam yapıyorlar ya pazarlamacı oluyor yada sapik bizde o düşüncelerle acmiyoruz benim aklıma hiç yanlış bisey gelmedi acmayinca mesela bazen de eşimin cebine tuhaf mesajlar geliyor mesela ruh esin seni bekliyor atesli arkadaşlarla tanis diye ama aynı mesajlardan bana da geliyor maalesef, üstelik te gecenin dördünde ama ikimizde takmayiz sileriz hemen bazende guluyiruz ama inanın insan dert arayinca buluyor fazla takmayın bence böyle yaparsanız Eşiniz aklına olmayan seyleride sokarsiniz bence
Once

aklına kötü şeyler getirme bence ben açmıyorum eşim iş geregi mecbur açıyor normalde oda açmaz ama mecburi

ÇOK TAKILDIYSAN SEN AÇ DEDİĞİNDE AÇSAYDIN KEŞKE :)

EĞER ALO DEDİĞİNDE TELEFON TAK DİYE SURATINA KAPANIYORSA O ZAMAN ŞÜPELEN CANIM :)

FİLMLERDE ÖLE OLUYOR YA :)

Diğer konularınızı da biliyorum da bir kaç ihtimal geliyor aklıma.
Ya daha önce aldatıldınız ve devam ediyorsunuz.
Ya kocanız dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkeği herkeşler ona aşık, tüm kadınlar ordu oldu adamı ayartmak istiyor.
Tüm bunlar değilse de ciddi sorunlarınız var, özgüveninizde kocanıza güveniniz de yok ve çok boş vaktiniz var. Kendinize dert arıyorsunuz.
Adama da yazık size de...
Ben sıkılırım böyle bu kadar aşırı sapkın kıskançlıkları olan karım olsa.
Düzelmeye çalışın. Yapamıyorsanız da destek alın. Normal değil bu

X