tanimlanamayan agri

idontknowwhy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
7
0
36
A.B.D.
sabahtan beri arastirip duruyorum diye aramdik sormadik kalmadi size de danisiim dedim...
yerini tarif ediyorum agrimin :)

tam tamina dis vajinada tuylerin olustugu ve bizim o tuyleri temizledigimiz yer yani bikini bolgesi dedikleri yer sokak dili ile seyimin ustunde sol tarafta hafif bir sislik ve agri var... gecenlerde havlu ile banyodan sonra yatakta uzanirken acik klimanin onunde uyudum kaldim ondan sonra olustuguna inaniyoum... ayni zamanda basur'u olan bir bayanin o da cosmus durumda...

simdi bu kist midir? iltihap midir? rahimimle iliskili biyer mi?
ne oldugunu cozemedim ve internette okuyup cevap da bulamadim...
yumurtalilarimin oldugu yer burasi degil bildigim kadari ile cunku yumurtaligim agridiginda karin agrisi gibi oluyor...

bilen eden varsa brsey desin amerikada yasiyorum ben bi dktora gitmeye baslarsam allaaah astari yuzunden pahali olacan
esim de kisa bi is seyahatine cikti 6 aylik evliyim gecen ki iliskimde agri yasadim onun da bununla iliskisi varmidir?:kedi:
cok soru sordum ama insallah cevap alirim opuyorumnanaktan

üşütmüş olabilir ve iltihap olmuş olabilir orası.maydanozu kaynatıp iç bol bol bu iltihabı söker ve rahatlatır bi nebze.ve sana bi teknik söyliyeyim kendi bioenerjinle iyileştirmek bi nevi reiki yapmak..sakin bi yere uzan ve avuçlarını birbirine hızlı bi şekilde sürt,ellerinden ateş çıkıcak gibi olucak ve hemen o avuçlarını ağrıyan yerlere dokundur ve öylece bi kaç dakika beklet.emin ol inanarak yaparsan ağrın çok dayanılmaz değilse iyileşecektir.

tesekkurler denedim bi daha da denerim...maydonozu bi arkadasim daha dedi en kisa zamanda denicem...

hala merak etmekteyim tabi ne oldugunu...
akintim normal cunku hic bi degisiklik yok:dilcikar:

eğer cinsel organının biraz üzeri ise bence yumurtalığında bi ağrı var belki de yumurtlama dönemindeysen ondan da olabilir birazcık sancı ama belki de üşütmüssündür klimadan dolayı ağrır uzun sürer ve geçmezse bi dr.a görün bence belki önemsizdir ama önemli olabileceğini de unutmayalım. havalara güvenip atıyoruz kendimizi klimaların pencerelerin önüne ama sonrada üşütmek kaçınılmaz oluyo bende de 3-4 gündür öksürük ve boğazımda biraz acı var hastalanıyorum yani hemde hamileyim ( ilaçsız iyileşmem lazım çok çabuk geçmiş olsun sanada

aslinda agri gtti ama simdi sislik var hala hani goruyorum .dedigim gibi yeri bi degisik tam cinsel organimin uzeri yani dedigim gibi tuyleri aldigimiz yyer agri kalmadi ben de adet olmayi bekliyorum olduktan sonra kalirsa bi dokrtora goruncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…