Çantanı da karıştırsaymış bari
Ay yasayacağı soku düşünebiliyo musun ahahahhaha
dimi . belki orkid verirdin konu sahibi ihtiyacın vardır diyerek.
belki eroin vs vardı çantanda.
sonuçta evleneceği kişinin ne yaptığını bilmesi gerek !!!
edepsizliğin yüz bulmuş versiyonu. bence başlamadan bitir.
Ay yasayacağı soku düşünebiliyo musun ahahahhaha
cantanın ağzını hafif acık bırakıp bi de sırınga fln bıraksın aghahahha
Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi.
yok artık.hiç sevmem gizli kapaklı böyle kurcalamaları araştırmaları.ard niyetli mi bu kadar bu adam.ben ailemden bile hiç kimsenin özel eşyasını kurcalamadım bu bizde çok ayıptır.bu şekilde yetiştirilmedim.eğr merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin yok sözüme zaten inanmıyorsan evlenmeninde bir anlamı yok de kestir at çok taviz verme aksi takdirde ileride önünü alamazsın.Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
Kaç arkana bakmadan kaç. Öküzün önde gideni.Söylediklerinize katılıyorum hanımlar. Adam daha şimdiden kiminle görüşeceğine kiminle görüşmeyeceğine ben karar veririm diyor. Ben de pardon sen kimle dans ettiğini bilmiyosun dedim. Şaka gibi valla..