Tanımaya Çalışırken Telefonu Kurcalamak..

Çantanı da karıştırsaymış bari

Çantanı da karıştırsaymış bari

dimi . belki orkid verirdin konu sahibi ihtiyacın vardır diyerek.
belki eroin vs vardı çantanda.
sonuçta evleneceği kişinin ne yaptığını bilmesi gerek !!!

edepsizliğin yüz bulmuş versiyonu. bence başlamadan bitir.

Ay yasayacağı soku düşünebiliyo musun ahahahhaha

cantanın ağzını hafif acık bırakıp bi de sırınga fln bıraksın aghahahha

Gelir gelmez yoğun ilgi, ciddi düşündüğünü söylemeler...

Çocuğunuzun olmama ihtimaline "sen ol da çocuk olmasın" demeler.

Ki bunu ifade ederken "buna bile" demişsiniz.

Siz rahatsızlığınızı biliyorsunuz da "çocuğum olmayacak" diyorsunuz...

O ya da herkes biliyor mu çocuğu olup olmayacağını, bunu kabullenmek bir lütuf mu?

O, ben, bunu okuyan herhangi biri çocuğu olup olmayacağını bilmiyor şu an.

Ki ilginç bir vaka bu çocuk, belki de onda da cinsel sorunlar vardır, o nedenle yolunu yapıyordur.

Neyse...

Ne bu çocuk ne de bir başkası için sizi "çocuksuz kabul etmesini" matah bir şey olarak görmeyin.

Evet, çocuksuz evlilik olmayacağını düşünenler var, mesela bu atılgan delikanlının ailesi bu konuda ne der acaba?

Belki ana kuzusu, annesi "çocuksuz gelin istemem" diyecek, o da annesinin sözünden çıkmayan bir tip ne demeye bol keseden sallıyor?

Buraya kadar her hareketi faul olduğu için telefonunuzu kurcalamasına değinmiyorum bile.

O kısmın paranoya, özel hayata saygısızlık, ileri derecede güvensizliğe kadar yolu var.

yok artık.hiç sevmem gizli kapaklı böyle kurcalamaları araştırmaları.ard niyetli mi bu kadar bu adam.ben ailemden bile hiç kimsenin özel eşyasını kurcalamadım bu bizde çok ayıptır.bu şekilde yetiştirilmedim.eğr merak ettiğin bir şey varsa bana sorabilirsin yok sözüme zaten inanmıyorsan evlenmeninde bir anlamı yok de kestir at çok taviz verme aksi takdirde ileride önünü alamazsın.

Hic normal degil bu yaptigi.
Hakki varmis he, kime gore neye gore?
Kilifida hazir.

Telefon kurcalamayi kendine hak gören zihniyete sahip biri kusura bakmayin ama cocuk olmasa da olur demez, tarzine ters bi kere..
hem buyuk sorumluluk ne kadarlik ki iliskiniz illa sen ol yeter diyebilmis bence samimiyetsiz , keske biraz taniyip evet deseymissiniz..
Rabbim sifa versin sizlere de bu arada

Sakın taviz vermeyin ve bunun önüne geçin
O ne öyle açık arar gibi

saygısız bir insan olduğunu ilk başta belli etmiş..yaptığı kabul edilemez bence.konu sahibi bunu erkenden görmek senin için bir şans.

2 yıllık birlikteliğimizde ne ben erkek arkadaşımın telefonunu bir kere karıştırdım ne de o benim telefonumu karıştırdı. Böyle bir hak evli olsanız dahi olamaz.

Henüz 'açılma' aşamasında bir adamın "sen de kabul edersen ciddi düşünüyorum" demesi bile abesken bunun bi de tutup "çocuk mocuk umurumda değil, yeterki sen ol" triplerine girmesi sizce normal mi? Sizce de cümle içinde 'evlilik' kelimesini kullanarak kısa yoldan sizi kafalamaya çalışmıyor mu?

Evleneceği insanın 'ne yaptığını' onun özel eşyalarını izinsiz kurcalayarak öğrenmeye çalışan bi hadsize "Git kendine evlenecek başka insan bul o zaman." dememiş olmanız hata ayrıca.

Konuyu okuyunca 'oha, ayiya bak' dedim ya. Daha evet dendigi gibi arkani doner donmez telefonu karistiran bir adam. Utanacagina bir de zeytingayi gibi uste cikmis. Konustukca da batmis. Birak ya boylesini. Terbiyesiz, saygisiz, mağaranin biri bu.

Söylediklerinize katılıyorum hanımlar. Adam daha şimdiden kiminle görüşeceğine kiminle görüşmeyeceğine ben karar veririm diyor. Ben de pardon sen kimle dans ettiğini bilmiyosun dedim. Şaka gibi valla..

Söylediklerinize katılıyorum hanımlar. Adam daha şimdiden kiminle görüşeceğine kiminle görüşmeyeceğine ben karar veririm diyor. Ben de pardon sen kimle dans ettiğini bilmiyosun dedim. Şaka gibi valla..
Kaç arkana bakmadan kaç. Öküzün önde gideni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…