Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yakiniminda kalbi delikti.epey tedavi gordu.iyilesti.ilkokulda kizi var simdi.Kalp hastasıyım Yasakladı doktor.. Çok riskli dedi.
yuh. şokkkkkKızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
Adamlar bilerek ilk günden evlilik lafı açıp kızların ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Kimi kızlar da evlilik lafını duyunca her türlü hakarete katlanıyorlar -konu sahibesi için demiyorum-. Erkekler de bunu biliyor.adamin normal olmadigi su cumlede belli zaten
Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi.
yaptığının terbiyesizlik ve iğrençllik olarak görünmesi için,illaki saklanan bir şey olması gerekmez.Yaptığın saygısızlık dediğimde bana sakladığın bi şey mi var ki rahatsız oldun dedi.. Ayyy valla çok tuhaf..
Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
Kızlar Merhaba..