Tanımaya Çalışırken Telefonu Kurcalamak..

İlk zamnlarda olabilir. Güwen eksikliği warsa belkide senden önce yasadgı şeylere ilgilidir.

Zaten ilişkiye senle evlenmeyi düşünüyorum diye başlayandan korkmak lazım. anlamıyorum insan daha tanımamışken nasıl evlenmeyi düşünebilir. Telefon karıştırmayı hak olarak görmesi de ayrı bi vaka

Fedakar biri olduğunu nerden biliyorsunuz, hayır yaptığını belgeleyen dekontları, sadaka faturalarını mı incelediniz arkasından?

Siz nasıl onun sözüne göre hareket ediyorsanız ve davranışlarından bunun gerçekten öyle olup olmadığını anlayacaksanız, onun da sizi öyle tanıması lazım. Biri bana güvenmek, tanımak için arkadan eşyamı karıştırsa ben ayrılırım, kim ki ya o? Bu düzeltilebilecek huy bile değil, karakter bozukluğu; düzeltmeye bile uğraşamam. Gitsin kim kendine bu hak gördüğü şeye izin veriyorsa rahat rahat onunla takılsınlar.

Son düzenleme:
nekadar yüzsüz....panik bile olmamış gayet doğal birşeymiş gibi davranmış..bence iyi düşün...

Yeni tanıştığınız adamın iyi ve fedakar olduğunu nereden anladınız? Yaptığı terbiyesizlik ve hadsizlik. Ve bu adam kendini bir şey sanıyor. Sanki siz onun evlilik teklifinin üstüne anlayacaksınız. Kendini dev aynasında görüyor haspam.

geçmiş olsun öncelikle.
o adamdan uzaklaşın, eğer sizi tanımak istiyorsa sizinle vakit geçirecek, yemeğe sinemaya falan gidecek sohbet edecek, telefonu bir de gizlice karıştırmak terbiyesizliktir, bir hak değil. bugün bunu yapan yarın Nalanla (örneğin) görüşmeni istemiyorum, bu benim hakkım da der.

Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
yuh. şokkkkk

hemen uza hemen..:KK57:

adamin normal olmadigi su cumlede belli zaten

Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi.
Adamlar bilerek ilk günden evlilik lafı açıp kızların ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Kimi kızlar da evlilik lafını duyunca her türlü hakarete katlanıyorlar -konu sahibesi için demiyorum-. Erkekler de bunu biliyor.

O sebeple bir erkek ilk görüşmede evlilik lafı açıyorsa %95 namussuzdur.

Yaptığın saygısızlık dediğimde bana sakladığın bi şey mi var ki rahatsız oldun dedi.. Ayyy valla çok tuhaf..

Yaptığın saygısızlık dediğimde bana sakladığın bi şey mi var ki rahatsız oldun dedi.. Ayyy valla çok tuhaf..
yaptığının terbiyesizlik ve iğrençllik olarak görünmesi için,illaki saklanan bir şey olması gerekmez.
zaten güven olmadan başlayan ilişkide olmasın zaten

"bu yaptığı terbiyesizlik" diyen hanımların, kendi eşlerinin telefonunu sürekli kurcalıyor ve burada da anlatıyor olması ne kadar ironik...
kendileri yapınca normal; sevgili, eş, nişanlı yapınca abooovvvv

bugüne kadar kocasının telefonunu, bilgisayarını, cebini bir kez bile karıştırmamış olanları tenzih ederim.

ayrıca... bana göre de terbiyesizlik.
ama benim bugüne kadar sevdiceğimin bişeyini karıştırmışlığım yoktur.

Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?

Bence hic normal degil. Yasi kac bu adamin?

Arkanı döndüğünde gizlice karıştırması tabiki çok yanlış.Ama şunu o_Oda kendi adıma söyleyeyim istesin telefonumu al bak derim.

Kızlar Merhaba..

Aranızda ciddi hiçbir şey olmamasına rağmen şimdiden bunu yapan yarın geçmişinizi didik didik eder. Sizi kısıtlamaya, arkadaşlarınızdan izole etmeye başlar. Anti sosyal ve mutsuz bir insan olarak devam edersiniz yaşamınıza. Kendinizi ateşe atmayın. Tanımaya evet demişsiniz, bence yeteri kadar tanıdınız. Ötesine gerek var mı?

X