• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığınız biriyle tanışmak

olympian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
946
1.816
113
Merhaba arkadaşlar, baştan söyleyim çok saçmalayabilirim çünkü mantıklı düşünemiyorum : )
Bi süredir birinden hoşlanıyorum, kendisi benim ilgi alanımla ilgili bir eğitim veriyor, bu vesileyle denk geldi.
Sadece sosyal medya hesabını ve paylaşımlarını biliyorum. 26 yaşındayım ilk kez bir erkekten bu kadar etkilendim, yani saçma ama gerçekten hoş birisi ve tüm zevklerimiz, düşüncelerimiz de uyuyor paylaşımlarına göre. Çok naif birine benziyor. Ben cidden saplandım bu adama, size danışmak istiyorum sizce ne yapayım nasıl iletişim kurabilirim? Sürekli aklımı meşgul ediyor sıkıldım artık kendimden : )
Evli değil bu arada o kesin, fotoğrafların altına bu konuyla ilgili yazmışlar çünkü.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yada benim arkadaşımın taktiğini söyleyeyim beğendiği çocuğun en yakın arkadaşı ile bi şekilde arkadaş oldu aynı bölümü okuyorlardı bu en yakın arkadaş kişisiyle. Ordan yürüdü gitti şimdi nişanlılar
Vay be

Verdiği eğitimlere katılabilirsiniz. Bu eğitimlerle ilgili e posta gönderip fikir alabilirsiniz. Ama şunu da hesaba katın lutfen, şu an ulaşılamaz olması ve mesleki kariyeri sizi etkilemiş olabilir. Hayranlıkla sevgi birbirine karışmış da olabilir.

cevaplara teşekkür ederim, evet başlık biraz şey olmuş : ))
mesleki kariyeri benimkinden iyi değil aslında sadece küçük bi çalışma grubu var, onun dışında bir de memur.
eğitimlerine şimdilik katılma ihtimalim yok sanırım sadece erkeklerle çalışıyorlar, grubuna üye oldum ama.
kafamdan atamıyorum çok sinirlerim bozuldu kendime : ),
bir de mesaj atsam ne yazabilirim ki, sapık gibi selam çok tatlısın diyen adamlara benzeyeceğim : )

Bence de mesleğinizle alakalı olduğu için muhabbet kurabilirsiniz. Ama ne tipi ne kişiliği sosyal medyada gördüğünüz gibi olmayacaktır...

Ya acaba uzun bi süredir tesadüfen bulduğumu ve paylaşımlarını, görüşlerini gördüğüm kadarıyla çok beğenip konuşmak istediğimi belirten bir mesaj mı atsam, engel yer miyim : ) böyle konu açmak çok sıkıntılı çünkü ben de çok utangaç biriyimdir, hayatında birisi varsa ne yaparım diye düşünüyorum, hiç kız yok listesinde.

Beni farketmesini nasil saglayacagimi bilemiyorum ya, instagrami da varmis eklesem mi diyecegim de o da olmaz cok karisik isler. Bir de 3 4 sene evvel bir sey paylasmis, sevdigini belli et gizlemek baskalarina firsat vermektir diye : )

bu bahsettiğin eğitimleri kızlar alamıyor mu?
ya da neden hiç kız yok listesinde?

ne eğitimi bu ya?
kadınları dışlıyorlar mı yani?

Nedense aklıma birden biri geldi acaba o mu diye :KK48:
Hayal kırıklığına da değer diyorsanız, bir şekilde yorumlarla dikkatini çekersiniz.
Bazen insanlar, hayal kırıklığına uğramaktansa platonik kalmayı tercih ediyor. Kararını siz vereceksiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :KK52:

Nedense aklıma birden biri geldi acaba o mu diye :KK48:
Hayal kırıklığına da değer diyorsanız, bir şekilde yorumlarla dikkatini çekersiniz.
Bazen insanlar, hayal kırıklığına uğramaktansa platonik kalmayı tercih ediyor. Kararını siz vereceksiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda :KK52:

Akliniza gelen kisiyle ayni kisi cikabilir ni acaba ya az ayrinti verseydiniz iyiydi : ) amin sag olun

Back