Tanıdığım,Tanımadığım Bütün Yaşıtlarıma ve Ablalarıma Teşekkür Ederim.:)

TubiLii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
47
0
16
35
Ankara
Sizleri uzaktan izleyip,deneyimlerinizle kendime yok çizdim.Kürlerinizi uyguladım.6 aydır hamile kalamıyordum.Bu ay soğan kürünü uyguladım ve eşimede keçi boynuzu kürünüzü :).Bugün kan verdim değerim 187 çıktı.Hamilesin ama pazartesi tekrar kan ver dediler.Bu haber beni çok memnun etti.Kendimde idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıktı.Ama daha ade t günüm 1 gün geçti.Yanlız bi sorum olcak kahverengi akıntım oluyor ve kasıklarım çok sancıyor neden acaba bi sorun mu var.?

merhaba canım galıba hamılesın tebrık ederım ama kan tahlılını tekrarla idrar testlerınede guvenme yanlış pozıtıf verebılıyor akıntın devam edıyosa doktorunu ara hemen ama devam etmıyorsa yerleşme kanamasıda olabılır

Hafta sonu girdi araya koyu kahveden açılarak devam ediyo.Lütfen yardım edin eğer bu tehlike arz ediyorsa acile gidebilirim,gerek varmı acaba.Sancım da var lütfen akıl verin

Hafta sonu girdi araya koyu kahveden açılarak devam ediyo.Lütfen yardım edin eğer bu tehlike arz ediyorsa acile gidebilirim,gerek varmı acaba.Sancım da var lütfen akıl verin

canim benim hamileligin hayirli olsun

tabiki tehlike arz ediyo olabilir ne kadar yerlesme kanamasi desekte düsük tehlikeside var demek...acile gitsen iyi olur progestoren verir doktor belki..sadece dinlen is ne yapmaben bu lekeler yüzünden 4 bebek kaybettim

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ya ilk olmasının ve tecrübesiz olmamın çok etkisi var bu geceyi geçirip yarın gideyim en iyisi

canım yerleşme kanaması devam etmez senı korkutmak istemem ama sen yınede git acıle düşük tehlıkesı olabılır hem için rahat eder

canım yerleşme kanaması devam etmez leke olur senı korkutmak istemem ama sen yınede gıt istersen acıle düşük tehlıkesı olabılır kanama bu ihmal etme

anladım canım inşallah hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın darısı basımıza artık

hastane yakınmış aslında yarım saatını alır gidersen için rahat eder boyle için içini yer sabaha kadar

Kızlar çok şükür herşey yolunda:).Sanırım yerleşme ağrısıymış akıntılar geçti.Hcg 184 den 738 oldu.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.Dua edin banaa ve tüm hamilelere.İnşallah isteyen tüm kardeşlerimize mevlam aratmaan yaşatır bu duyguyu :)

Kızlar çok şükür herşey yolunda:).Sanırım yerleşme ağrısıymış akıntılar geçti.Hcg 184 den 738 oldu.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.Dua edin banaa ve tüm hamilelere.İnşallah isteyen tüm kardeşlerimize mevlam aratmaan yaşatır bu duyguyu :)

cok sevindim tubilim canim..

rabbim kucagina almayida nasip eder insallah

allahım kucagına almayı nasıp eder inş.canım

tebrik ederim canım... İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın inşallah...
ben de senin gibi burada mutluluğumu paylaşmak istiyorum artık... dua et bize olur mu??

hayırlı olsun canımm cok sevındım senın adına darısı benım qıbı butun bebıs ısteyenlerın basına amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hepinizle dularım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız canlarım benimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…