Tamponu, Pedi boşverin menstrual cup kesinlikle süper

EbruKoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
101
0
Gazetede menstrual cup ile ilgili haberi görünce merak ettim., biraz araştırdım ve kesinlikle denemem gerektiğine karar verdim.

Denedim ve gerçekten muhteşem bir icad. Sizlerlede paylaşmak istedim. Ön yargılı olmayın kaşıntıdan, sızdırmadan ve en önmeliside kokudan rahatsızsanız kesinlikle ve kesinlikle denenmeli. 36 yaşındayım ve keşke daha önce bunu duysaydım ve kullansaydım diyorum. Çünk hangi pedi kullanırsan kullanayım kaşıntı benim için bir kabustu. Tampon zaten toksik şok nedeni ile devre dışı kalmıştı bende, sadece tatillerde kullanırdım.

menstrual cup muhteşem bir ürün.. ve yurt dışında çok yaygın. Youtube'dan kullanım videolarına bakabilir. Fikir edinebilirsiniz. Bir çok marka ve boyut var. Biraz inceleyince hangisini kullanmanız gerektiğini öğreniyorsunuz ve tüm kullananlar çok memnun. Üstelik çevreci bir ürün bir kadın tüm hayatı boyunca 10.000 ped yada tampon kullanıyor ve 200 yılda doğada kayboluyor.

ayy içim bi tuhaf oldu sanki, sağlıklı değil gibi geldi bana mikrop falan kapmazmı?

Medikal bir ürün emin ol tampon ve pedde risk daha fazla. adet dönemin bitince suda kaynatıp kurutup torbasına koyup kaldırıyorsun.

Biz çok önyargılı bir milletiz. bunca yıl vajinamız bizim için tabu idi. Tüm arkadaşlarım hayret içinde nasıl kullanıyorsun parçağını nasıl sokuyorsun falan diye. ama bir kez kullanıp rahatlığını gördükten sonra kimse kullan at ürünlere dönüp bakmaz.

Bu ürünü medikallerden mi bulabiliriz acaba?ben bu arada şunu bile duydum; Biriken kanı çiçek diplerine döküyorlarmış içinde çokça protein varmış.

Ben mestrual cup'ı yeni kullanmaya basladim (birkac aydir), benimkinin markasi lily cup, compact olani.. Yurtdisinda eczaneden almistim, mutlaka bir tane edinin.. rahatligi, temizligi baska hicbirseyde yok. Pede, tampona dönüp bakmayacaksiniz bile.
Sorulariniz olursa seve seve yanitlarim, ne kadar cok kisiyi bu rahatlikla tanistirirsam o kadar iyi :)
Bugune kadar cile cekmisiz arkadaslar.. baska bisey degil.

Ağrı falan yapmiyormu canim.merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…