tampon

Tweetye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
5
0
86
merhaba arkadaşlar eşimle denize gideceğiz ama benim regl dönemime denk geldi. Tampax compak önerdiler ama hiç kullanmadım, aranızda kullanan var mı ? Nasıl birşey kullanımı zor mu ? Denizde sıkıntı yapar mı ???

Başka marka kullanıyorum ben, O.B.
Çok rahat, ilk kullanmada insan garipsiyor önce, ama sonra büyük rahatlık cidden.

Önemli olan uzun süre tutmamak. Yoğun günlerde 2 saatte bir, daha az olan günlerde 3-4 saatte bir değiştirmek.
Asla içinizde unutmayın, asla o şekilde gece uyumayın.

Bir de ipleri oluyor, tutup çekmek için. O ipi iyi yerleştirin ki bikini/mayo altından sarkmasın.

ben kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim boyutu farketmez ancak içinizde şişeceği çin ufak boyutluları daha iyi uzun olanlar vajina duvarına sürtünüp acıtabilir fakat ben ilk denediğimde adet olmadan önce hijyen için havuza girerken denedim inanılmaz rahtsılık vermişti sanırsam kuru olduğundan canımı yaktı fakat adet döneminde hç hissetmiyorum içimde oolup olmadığını çok rahat tabi içinizde ki kanı emdikçe şişiyor doğal olarak da hissediyorsunuz içinizde bişeyinhareket ettiğini onun dışında gayet iyi ve sızdırma yapmaz çok fazla kanamanz yoka şayet korkunuz varsa günlük pedler de görünmez altına tedbir çin onu da yapıştırısınız

Ben yüzmeye giderken kullanıyorum. Ama tampax tan hiç memnun kalmadım. Aplikatoru var diye denemek maksatlı aldım ama adetimin son günlerine doğru yoğun olmayan bi kanama old halde bir saat olmadan sızıntı yaptı. OB marka kesinlikle daha kaliteli. İlk günlerde bile kullandım emiciligi kesinlikle daha iyi.

Yan yatar pozisyonda yada çömelerek yerleştirmek daha kolay oluyor. Derin bir nefes al ve kendini rahat bırak. İpinin makul kısmı dışarıda kalacak şekilde iceri it. Ayağa kalkıp yüru ve kendini dinle, eger hissetmiyorsan doğru yerlestirdin demektir. Eğer çıkışa yakın şekilde aşağıda kalirsa varlığını hissedersin, yürürken otururken batma hissi olur. O şekilde sızma da olur..

Havuza inmeden yarım saat önce falan yerleştir ve böylelikle kontrol için de zamanın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…