arkadaşlar slm yeni üye oldum sizlerden yardım bekliyorum lütfen. adetimin 4 ve 5. günü tatile çıkıyorum. bana uygun olan tamponu aldım ama ilk defa kullanacağım içindeki kağıdıda okudum ama anlamadım. satan eczanede hiçbir şey bilmiyorum bu tamponu tamamen içerimi koyacağım yani hiç gözükmeyecek şekildemi olması gerek sadece ipimi gözükecek yoksa biraz dışarıdamı kalması gerekiyor. lütfen kullanan varsa bana yazsın bekliyorum...:1no2:
canım endişeni anlıyorum bende ilk defa geçen yaz kullandm reglim gecikince denk gelmişti bende tereddüt ettim ama inan çok rahat ettim. Şimdi kutunun içinden tamponu çıkardığında bir jelatin koruyucusu var onu çıkaracaksın ipi aşağıda kalacak şekilde sivri olan yerini yerleştireceksiniz gidebildiği kadar geriye iteceksin zaten ittikçe elin değemez olacak ona.. ıpi zaten dışarda kalıyor kalmalı da zaten. Merak etme içine kaçmaz oldukça uzundur ipi.. 2 saatte bir değiştireceksin. ıpinden çekeceksin ve çıkacak. Kanla doldukça daha kolay çıkıyor. ılk seferde biraz zorlanabilirsin çekerken ama sonra soeun olmaz gayet kolay sonrada yenisini takarsın. Birde ilk başta süşecekmiş gibi bir his olaiblir ama geçici. Hiçbir şekilde doğru koyduğun taktirde kaymaz. Ben denize de girdim güneşlendim hiç bir szıntı olmadı.. Vazgeçemeyeceksin kullanınca...
tampon zaten öle çok büyük bişi değil.. Bir parmağınla ittirsen yeter.. Zaten tampın yerleşirkem parmağında girmiş olacak ama korkma hiç acı ağrı hissetmiyorsun doğru yerleştirdiğin sürece.. Merak etm ipi kopmsı gibi birşey mümkün değil gayet sağlam ayrıca çok çekiştirmene gerek yok ipi zaten hemen çektiğin gibi çıkıyor kaygan olduğu için..