S shnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 2 1 1 32 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi shnr #1 İlk kez tampon kullandım. Adetin 2. Günüydü. 5 saat sonra çıkardım. O andan itibaren, 24 saattir bir damla dahi kanamam olmadı. Normal mi ???
İlk kez tampon kullandım. Adetin 2. Günüydü. 5 saat sonra çıkardım. O andan itibaren, 24 saattir bir damla dahi kanamam olmadı. Normal mi ???
pozitifbiri İnadına daha pozitif 🤞 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 5.185 12.264 448 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi shnr #2 Normal merak etmeyin düzelecektir , sürekli kullanıyorum shnr .!.: İlk kez tampon kullandım. Adetin 2. Günüydü. 5 saat sonra çıkardım. O andan itibaren, 24 saattir bir damla dahi kanamam olmadı. Normal mi ??? Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Normal merak etmeyin düzelecektir , sürekli kullanıyorum shnr .!.: İlk kez tampon kullandım. Adetin 2. Günüydü. 5 saat sonra çıkardım. O andan itibaren, 24 saattir bir damla dahi kanamam olmadı. Normal mi ??? Genişletmek için tıkla...
S shnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 2 1 1 32 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi shnr #3 pozitifbiri .!.: Normal merak etmeyin düzelecektir , sürekli kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler baya korkuttu hala gelmedi ama içim biraz rahatladı sayenizde Olumlu oy 0 Olumsuz oy
pozitifbiri .!.: Normal merak etmeyin düzelecektir , sürekli kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler baya korkuttu hala gelmedi ama içim biraz rahatladı sayenizde