Tampon kullanımı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar tatile gidicez ve sanırım regl olucam ben de tampon kullanayım dedim ama kullanamıyorum yerleştiremiyorum bi türlü acaba kayganlsştırıcı zeytinyağı gibi bişey sürsem mi ilk defa kullanıcam yardımcı olur musunuz

9104957440050.jpg

Muhtemelen elinizdeki OB. Dokusu çok kaygan değildir. Ama öyle zeytinyağı vs denemeyin, pozisyonunuzu değiştirip tekrar deneyin derim.

Tampax candır. Bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Gerek yok ki.
Farklı farkli boylarda var en büyüğünü mü aldınız acaba?
Elleriniz temizken tamponu açıp oturur pozisyonda parmağınızın ucuyla itebildiğiniz kadar itin ,ip dışarda kalacak şekilde.
Hepsi bu kadar.
2-3 saatte bir değiştirmeyi unutmayın yeter.
Yok normal boy aldım ama yapamıyorum iyice itiyorum kasıyorum sanırım

İlk kez kullanirken zor oluyor ben de yapamayacagim galiba demistim ama kendinizi kastiginiz icin zorlanmissinizdir.rahat olun ve en ice kadar itin. Ben rossman dan aliyorum daha hesapli geliyor memnunum diger markalar pahali geliyor

İlk kez kullanirken zor oluyor ben de yapamayacagim galiba demistim ama kendinizi kastiginiz icin zorlanmissinizdir.rahat olun ve en ice kadar itin. Ben rossman dan aliyorum daha hesapli geliyor memnunum diger markalar pahali geliyor
Evet ilk kez kullanıyorum zaten korkak bi tipim biraz yapamadım sanırım o yüzden

9104957440050.jpg

Muhtemelen elinizdeki OB. Dokusu çok kaygan değildir. Ama öyle zeytinyağı vs denemeyin, pozisyonunuzu değiştirip tekrar deneyin derim.

Tampax candır. Bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de bundan kullanıyorum diğerini yerleştirmesi çok zor geliyor. Vajina kasları çok güçlü malesef rahatlamadığınız sürece zorlayarak yerleştiremezsiniz.

Tampon değil ama fitil atarken ben sırtüstü yatıp yerleştirebiliyordum. Çoğu tarifte çömelin dediği halde ben öyle yapamadım. Kendi yöntemimi bulmuştum.

Ama tuvalette değiştirilecek şey için imkansız tabi. Bilemedim..

Alaturka tuvalete oturuyormus gibi oturun yerleştirin
Kotex daha sert benim de canimi yakiyor biraz ama yerlestirilmeyecek kadar degil

Zaten adetlisiniz, orası yeteri kadar kaygandir. Çömelir vaziyette itmeyi deneyin. Ama herşeyden önce sakin olun :) kendinizi kasarsaniz hiç olmaz
Ayrıca bu mereti ilk seferde takabilen duymadım ben hiç :) çok normal yani zorlanmaniz. Merak etmeyin,gevseyin yeter

Tampax alın kullanımı çok rahat. Aplikatoru de var çok rahatca yerleştirirsiniz. Ama ilk sefer için en büyük boyunu almayın orta boy olanı alırsanız daha rahat olur içinde kullanım kılavuzu da var.

Yatağa sırt üstü uzan dizlerini kır bacaklarını hafif aç. Derin nefes alıp yavaşça alttan parmak desteğiyle ittir
Karın kaslarını sıkma
Rahat ol ufacık tampon mu sığmayacak vajina genişleyen bi yer ;)

Back