siteye üye olurken hiç yazacağımı tahmin edemezdim.
ama içim çok acıyor hala.
çok samimi iki arkadaşım vardı
birine 14 şubat (sevgililer gününde) çiçek geldi ve havalara uçtu gözü birşey görmez oldu,
ogünde o karmaşayla cüzdanını düşürdü.
erkek arkadaşım oturduğumuz cafeye kadar geri gitti baktı aradı cüzdan geri gelmedi...
sonra çok sıkıntıdayım borçum var diye yardım istedi bende ikiletmeden gerekli parayı verdim ki paraya benimde ihtiyacım vardı ama kardeşim diyorsunuz tabiki vereceksiniz..
sonra araya küslük girdi bende paraya ihtiyacım olduğundan 2hafta sonra parayı istedim kırmadan.
kız bana demesin mi çaldığın cüzdanıma say!!
ve tüm arkadaşlarımlada aramı bozdular eminim herkes hırsız biliyor beni.
çok ağır şeyler yaşadım ama yapacağım hiçbirşey yoktu nasıl kanıtlayabilirdim ki...
ve öss öncesi oluyor bütün bunlar..
allaha havale ettim artık kahroldum ve yıprandığımla kaldım.
buda böyle bir hikaye
kimseye kardeşim dememek için bir ibret diyebiliriz :teselli: senağlama :içelim:
ama içim çok acıyor hala.
çok samimi iki arkadaşım vardı
birine 14 şubat (sevgililer gününde) çiçek geldi ve havalara uçtu gözü birşey görmez oldu,
ogünde o karmaşayla cüzdanını düşürdü.
erkek arkadaşım oturduğumuz cafeye kadar geri gitti baktı aradı cüzdan geri gelmedi...
sonra çok sıkıntıdayım borçum var diye yardım istedi bende ikiletmeden gerekli parayı verdim ki paraya benimde ihtiyacım vardı ama kardeşim diyorsunuz tabiki vereceksiniz..
sonra araya küslük girdi bende paraya ihtiyacım olduğundan 2hafta sonra parayı istedim kırmadan.
kız bana demesin mi çaldığın cüzdanıma say!!
ve tüm arkadaşlarımlada aramı bozdular eminim herkes hırsız biliyor beni.
çok ağır şeyler yaşadım ama yapacağım hiçbirşey yoktu nasıl kanıtlayabilirdim ki...
ve öss öncesi oluyor bütün bunlar..
allaha havale ettim artık kahroldum ve yıprandığımla kaldım.
buda böyle bir hikaye
kimseye kardeşim dememek için bir ibret diyebiliriz :teselli: senağlama :içelim:
Son düzenleme: