• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamda sınav öncesi yıkımım...

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
siteye üye olurken hiç yazacağımı tahmin edemezdim.
ama içim çok acıyor hala.
çok samimi iki arkadaşım vardı
birine 14 şubat (sevgililer gününde) çiçek geldi ve havalara uçtu gözü birşey görmez oldu,
ogünde o karmaşayla cüzdanını düşürdü.
erkek arkadaşım oturduğumuz cafeye kadar geri gitti baktı aradı cüzdan geri gelmedi...
sonra çok sıkıntıdayım borçum var diye yardım istedi bende ikiletmeden gerekli parayı verdim ki paraya benimde ihtiyacım vardı ama kardeşim diyorsunuz tabiki vereceksiniz..
sonra araya küslük girdi bende paraya ihtiyacım olduğundan 2hafta sonra parayı istedim kırmadan.
kız bana demesin mi çaldığın cüzdanıma say!!
ve tüm arkadaşlarımlada aramı bozdular eminim herkes hırsız biliyor beni.
çok ağır şeyler yaşadım ama yapacağım hiçbirşey yoktu nasıl kanıtlayabilirdim ki...
ve öss öncesi oluyor bütün bunlar..
allaha havale ettim artık kahroldum ve yıprandığımla kaldım.
buda böyle bir hikaye
kimseye kardeşim dememek için bir ibret diyebiliriz (: :teselli: senağlama :içelim:

Son düzenleme:
Yargısız infaz kadar kötü bir şey yok... Geçmiş olsun canım. Ama unutmaa ki insan ne yaparsa kendine yapar... ılahi adalet ona gereken cevabı verir, sen hiç kafanı yorma...

canım benim de yakın dostlarım vardı, biri sevgilimin yakın arkadaşıydı sevgilimin tıpkı senin sevgilin gb ona yaptığı çok iyilikler vardı, biri geceleri dersaneden geç çıkıyoduk ve kendisi köydendi köy arabalarına binmesi gerekiyodu sevgilim geç vakit olduğu için korkmasın diye onu arabalara kadar götürürdü..
tıpkı senin gibi öss dönemindeyken sevgilinle daha çok vakit geçiriyosun,bizimle daha az deyip çekildiler,össyi senin yüzünden kazanamıcaz sense mutlusun sevgilinle ve kazanıcaksın biz kalıcaz dediler vee yanlarındayken ben yokmuşum gibi konuştular insana en çok da ''yoksun''mesajı vermek koyuyo..
ben sınava girdim ve kazandım.ama sevgilimle mutlu olduğumdan değil,onların gitmeleri çok koymuştu hem ağladım hem daha çok hırslandım kendimi derslere verdim,onlar için üzülmem bana hiçbir şey kazandırmıyodu, ama ailevi sebeplerden dolayı da kazanmam şarttı.
demek istediğim sen kendini biliyosun Allah da herkesi biliyo ,derslerini güzel güzel çalış en azından yatağına yattığında uykucuğuna hemen dalıcaksın vicdanın seni rahatsız etmicek.eden bulur güzelim. yıprandığımla kaldım diyosun buna artık izin verme.yerimseniben

Arkadaşın belli ki seni normal hayatta da kıskanıyormuş ve böyle birşey yaparak seni insanlara kötülemeye karar vermiş. Belki de aldığı parayı geri ödememek için böyle birşeye başvurdu. Zaten bu yıl sınava gireceğine göre son sınıfsın, birdaha da görmiceksin. Ne ekersen onu biçersin demişler, sana onu yapan arkadaşın da muhakkak hayattan karşılığını alır...

aynen öyle çok teşekkür ederim yorumlarınız için
kaç senelik arkadaşlarımla böyle konuşamadım :kedi:
insan ne elde eder böyle bişeyle anlamıyorum

canım benim çok zor bir durum , ama bu büyük ders olmuş sana , ilerde üniversiteye gittiğinde ne insanlarla tanışacak arkadaş olacaksın , böyle böyle seçeceksin iyileri kötüleri , zaten bir insan küslükte belli eder karakterini .. seni daha da yaralamadan kurtulmuşsun o kızdan, hiç üstüne alınma asıl hırsız kendisi .. üzülme sadakan olsun o para .. ALLAH BÜYÜKTÜR sorar bunların hesabını ..

aynen öyle ya ama parasında değilim bir insan nasıl bu kadar kötü düşünebilir
ne şeytanlar var allah korusun bizi hepsinden bilmiyorumkismile

böyle şeyleri okuyunca insanlara güvenim azalıyor. seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama ama para konusunun açılmasından aşırı rahatsızlık duyarım, para öyle bir şey ki iki kardeşin bile yeri geldiğinde arasını açabiliyor
sana tavsiyem (zamanında banada tavsiye edilmişti) üniversitede arkadaşlarınla para mevzularına pek girmemeye çalış, hoş sen zaten bundan şikayet etmiyorsun ama ben yine de böyle bir tavsiyede bulunmak istedim.

bende ünv de arkadasıma para vermiştim aslında hç huyum değil ama bankamatikten cektim o an istedi daha sonra zor durumda kaldım aylar sonra istedim vermeseydin zorlamı aldım yok sana para fln dedi nasıl kötü olmustum ve ogun sınıfta durduk yere bagırıp cagırdı dengesiz bu kız kimse bunla konusmasın salak fln diye ama ne oldu kendi yalnız kaldı cunku bana yaptıgını herkese yapmıs

bende ünv de arkadasıma para vermiştim aslında hç huyum değil ama bankamatikten cektim o an istedi daha sonra zor durumda kaldım aylar sonra istedim vermeseydin zorlamı aldım yok sana para fln dedi nasıl kötü olmustum ve ogun sınıfta durduk yere bagırıp cagırdı dengesiz bu kız kimse bunla konusmasın salak fln diye ama ne oldu kendi yalnız kaldı cunku bana yaptıgını herkese yapmıs

garip ya seninkide gerçekten sizofrenmiş
allah bizi insan kılığındaki şeytanlardan korusun

böyle şeyleri okuyunca insanlara güvenim azalıyor. seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama ama para konusunun açılmasından aşırı rahatsızlık duyarım, para öyle bir şey ki iki kardeşin bile yeri geldiğinde arasını açabiliyor
sana tavsiyem (zamanında banada tavsiye edilmişti) üniversitede arkadaşlarınla para mevzularına pek girmemeye çalış, hoş sen zaten bundan şikayet etmiyorsun ama ben yine de böyle bir tavsiyede bulunmak istedim.

tşk. ederim tavsiye için (:boshayallersmile
yani isticek bi insan değilimdir de bi şekilde istemek zorunda kaldım
hani vermicem veremem dese tamam zıkkım olsun der geçerimde
hem paranın üstüne yat hemde hırsız damgası vur yuh :1shok:

canım geçmiş olsun ne insanlar var ..
ama sen üzme kendini boşver takma, takma demeklede olmaz bilirim ama yapabileceğin başka bişey yok

çok üzüldüm allah kuru iftiradan saklasın derler senin ki aynen o hesap valla bence sınava kadar kafanı topla arkadaşların seni tanımıyor mu ki ona inanıyorlar

ya sizde bilirsiniz insanlar baskasının hakkında kötü şeyler duyup duyurmaya ve inanıp yorum yapmaya çok çok meraklı (:

Back
X