tamamlayıcı sağlık sigortası

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
konuyu doğru yere mi açtım bilemiorum ama bu konuyla ilgili fikirlere ihtiyacım var. tamamlayıcı sağlık sigortasını kullanan, memnun olan ya da olmayan... yardımcı olursanız sevinirim

ben 2 senedir yaptırıyorum. çok da memnunum. sormak istediklerinizi cevaplayabilirim...

Merhaba.Ben özel sağlık sigortası şirketi bölge müdürlüğünde çalışıyorum bu konuda bilgi sahibiyim ama öncelikle önemli olan sizin hangi hastaneleri kullandığınız faydalı da olabilir olmayabilir de.Bu konuda bilgi almak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluylaa bana ulaşabilirsiniz.

ergo sigortadan bir fiyat aldım uygun geldi ama ikinci yılımda doğum olacağına yenilediğim poliçenin fiyatı hamile olduğum içim artmazmı.

Merhaba kızlarr, Bu sigortayı kullanan var mı? İnternette okuduğum kadarıyla hamilelik başladıktan sonra da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırılabiliyormus. Detayları vs nedir , bu sigortayı yaptıran varsa ve bilgi verirse sevinirim

Sigortani yaptırdıktan 6 ay sonra hamile kalabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…