- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
Genelde böyle oluyor maalesef
Kayınvalidenle mesafeni her zaman koru
Çok gidip gelme, yalnız kalmamaya bak
Ama hep içine de atma, mesela sana x incecik ne güzel sen çok kilo almışsın mı dedi, nişanlının yanında ay canım annem kilo almışsın, x ne güzel incecik dedi, cidden kilo mu almışım hayatım diye sor salağa yatarak, bir kaç sefer sonra bu kızın ağzında bakla ıslanmıyor diye susmak zorunda kalır =) Ama kötülükle değil cidden saf ayağına yatarak yap bunu. Herkes malını bilir, kimsede çok bariz bir şey olmadıkça ayranım ekşi diyemez, o da biliyordur annesinin ne olduğu. Ama madem beş yıl güzel bir ilişki yaşamışsın ve sonunda da hayatını birleştirmeye karar vermişsin o zaman biraz dikeniyle mücadele edeceksin. Büyü bozuldu değil de yaşadığın gerçek hayata hoş geldiniz durumu. Her çift evlilik yolunda benzer şeyler yaşıyor inan bana. Birbirini hiç tanımayan insanlar bir araya gelip akraba oluyor bu zor bir uyum süreci. Zamanla oturacaktır bir şeyler, sakin ve itidalli olmalısın
cok sagol canim haklisin hersey dort dortluk olmuyor, beterden beteri var zaten halime sukur etrafimda kotu kaynana orneklerinide goruyorum
ama beni sebepsiz yere dislamasi, istememesine anlam verip icerliyorum .. niye onu bukadar onemsedim ki, anne kiz iliskisi vardi aklimda cunku ne aptalmisim herkesi kendim gibi saniyorum
sagol fikirlerin icin tesekkur ederim canim :)