Tamamen kadınlara özel kanal açılıyormuş

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.263
689
373
Kocaeli
Arkadaşlar, selam,
Aslında uzun süredir takip ediyorum forumu ama elime aşağıdaki basın özeti geçince "eh, artık mecburen aktif olarak paylaşmak gerekiyor" dedim :)
Benim bildiğim kadarıyla, yakında Türkiye'ye de benzer bir kanal açacaklar, o yüzden bunu bize yollamışlar. Ben haftaiçi zor izlerim ama izleyenleriniz olacaktır mutlaka. Daha çok tematik kanal çıkmasını kim istemez!
Neyse, hem selam, hem iyi günler!!

BAYANLARA ÖZEL YEPYENİ BİR EĞLENCE KANALI: VIACOM BLINK!

Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B)’in bir birimi olan Viacom International Media Networks (VIMN) ve eğlence programlarında küresel lider ve dünyadaki en büyük bağımsız televizyon ve dijital prodüksiyon şirketi olan Endemol bugün 16-49 yaşları arasındaki bayanlara yönelik yeni bir eğlence markası faaliyete geçirmek için stratejik ortaklık yapacaklarını açıkladılar- Viacom Blink!

Özellikle Orta Avrupa, Orta Doğu ve Latin Amerika’da ek uluslararası dağıtım olanakları arayışında olan VIMN ve Endemol ortaklığında hayata geçirilecek olan Viacom Blink! ilk olarak 2011 yazında Polonya’da faaliyete başlayacak ve Multimedia Polska ve N Platform gibi öncü TV platformlarının yanı sıra diğer yerel dağıtımcılar aracılığıyla bir milyondan fazla hanede izleyicileriyle buluşacak. Viacom Blink!’in gelişimi ve daha fazla izleyici kitlesine ulaştırılması konusunda Entertainment and Nicholas Walters Başkan Yardımcısı ve VIMN’nin Gelişen Pazarlar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Miki Chojnacka ve Emerging Markets Yöneticisi ve Başkan Yardımcısı Bhavneet Singh birlikte görev yapacaklar.

Viacom Blink! ilk olarak izleyicilerine içerisinde Endemol’un drama, komedi, yaşam stili, realite TV, belgeseller ve oyun programlarını barındıran geniş format portföyü ve dağıtım arşivinin bir karışımını sunacak. Bu uzun süreli ortaklık VIMN’ye televizyon ve dijital medya platformlarında 4,000 saatten fazla içeriğe ulaşma ve paralı üyeler için ilk yılda yaklaşık 800, ilerleyen yıllarda da yaklaşık 650 saati garantileme olanağı sunacak. Programlar arasında Hot in Cleveland, Make Me A Supermodel, Forensic Investigators, Rescue Special Ops, Home and Away, The Secret Life of Us, Spirited, Gok’s Fashion Fix, The Little Couple and Fear Factor US yer alacak. VIMN’ın kanalda uzun metrajlı filmlere de yer vermek amacıyla stüdyolarla yapmakta olduğu görüşmeler devam ediyor.

Viacom Blink! VIMN’nin çocuklar, gençler ve yetişkinleri kapsayan birinci sınıf markalarının portföyüne katılacak ve izleyicilere bayanları hedefleyen çağdaş bir markanın objektifinden yüksek kaliteli, çok boyutlu bir eğlence sunacak. Bu bağımsız markanın faaliyete geçmesiyle VIMN portföyü dağıtım ve reklam ortaklarına bayan izleyiciler için farklı, kaliteli içerik olanağı da sağlayacak. Ayrıca, Blink! pazarlamacılar için yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde bu dinamik izleyicilerle iletişim kurmak için eşsiz bir platform sunacak.

VIMN Başkanı ve CEO’su Bob Bakish, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Viacom Blink!’in faaliyete geçmesi MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Viva ve COLORS gibi küresel markalarımızın dinamolarına ve rakipsiz tekliflerimize yenilerini ekleyecektir. Endemol ve Viacom arasındaki ortaklık Endemol’ün içeriğinin gücünden, Viacom’un dünya çapındaki kapsama alanından ve de tüketicilerimiz ve iş ortaklarımıza heyecan verici yeni bir marka sunmak için küresel marka gelişimindeki uzmanlığımızdan faydalanmaktadır.” dedi.

Endemol Genel Başkanı ve Baş Yöneticisi Ynon Kreiz ise: “VIMN eğlence alanında dünyanın önde gelen oyunculardan biri ve onlarla işbirliği yapacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız. Bu uluslararası girişim Endemol’ün geniş bir yelpazede binlerce saatlik programları için önemli bir platform sunacaktır. Blink!’i dünya çapında başarılı bir markaya dönüştürmek amacıyla VIMN ile birlikte çalışacağımız için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…