Cilt Bakımı Ürünleri Tamamen Doğal Ürünler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
36
MErhaba Arkadaşlar
Cilt bakımı urunlerı hakkında bır cok konu okudum forumda. BEn bır ton para vermeden yana hıc olmadım. HEp doğal ürün kullandım. Ayrıca estetisyenım vede kendi müşterilerimede bu ürünleri kullanıyorum ve cılt bakımı sonrası uzun perıyotlar kullanmalarını öneriyorum. Nedır bu urunler dersenız tamamen %100 doğal uçucu yağlardan hazırlanmış ve suana kadar hıcbır sorun yasamadıgımız urunler. ( Annem yılların estetısyenı en azından 1o yıllıkki 10 yılın gerısıde var sadece 10 yıldır bu ılacları kullanıyoruz ve en onemlısı musterılerımıze kullandırıyoruz herhangı bır sorun yasanmadı )

Ürünlerimiz
*Cilt BAkımı yağı
*Cilt Kırısıklıkları ve sarkmalar
*Pigment LEkeleri
*Güneş yanıkları ve ani yanıklar için uçucu yağ
*Tonik olarak yüzde yüz doğal olarak elde edilen gül suyu
*Saç bakımı Yağı
*Saç Dökülmelerine karşı Bakım yağı
*Doğum öncesi Çatlaklıklardan Korunmak için Uçucu yağ
*Doğum sonrası kilonuzu verirken geriye dönen derilerimizde çatlak olmasın diye DOğum sonrası yağı

Ve özel sorunlar içinde sorabılırsınız. Ürünleri tanıtmak istedim umarım yasak değildir.

MErhaba Arkadaşlar
Cilt bakımı urunlerı hakkında bır cok konu okudum forumda. BEn bır ton para vermeden yana hıc olmadım. HEp doğal ürün kullandım. Ayrıca estetisyenım vede kendi müşterilerimede bu ürünleri kullanıyorum ve cılt bakımı sonrası uzun perıyotlar kullanmalarını öneriyorum. Nedır bu urunler dersenız tamamen %100 doğal uçucu yağlardan hazırlanmış ve suana kadar hıcbır sorun yasamadıgımız urunler. ( Annem yılların estetısyenı en azından 1o yıllıkki 10 yılın gerısıde var sadece 10 yıldır bu ılacları kullanıyoruz ve en onemlısı musterılerımıze kullandırıyoruz herhangı bır sorun yasanmadı )

Ürünlerimiz
*Cilt BAkımı yağı
*Cilt Kırısıklıkları ve sarkmalar
*Pigment LEkeleri
*Güneş yanıkları ve ani yanıklar için uçucu yağ
*Tonik olarak yüzde yüz doğal olarak elde edilen gül suyu
*Saç bakımı Yağı
*Saç Dökülmelerine karşı Bakım yağı
*Doğum öncesi Çatlaklıklardan Korunmak için Uçucu yağ
*Doğum sonrası kilonuzu verirken geriye dönen derilerimizde çatlak olmasın diye DOğum sonrası yağı

Ve özel sorunlar içinde sorabılırsınız. Ürünleri tanıtmak istedim umarım yasak değildir.

yasak canım bende böyle bir konu açmştm buraya uyarı cezası aldm 3 aylık umarım birşey demezler moderatörler
doğum sonrası yağ ilgimi çekti doğum yaparsam birgün almak isterm çünkü çok korkuyorum vücudum bozulacak die

X