• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü tamamen boncuklu masa örtüsü

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

hayal8484

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
50
1
36
Kahramanmaraş
tamamı boncuklu masa örtüsü tepsi içi yatak odası isteğe göre salon takımı yapıyorum umarım beğenirsiniz sipariş kabulümdür inanın çok şık çeyiz için çok ideal ve çok farklı.çok emekli ve gerçekten çok sabır istiyor gümüş rengi ve altın sarısı rengi mevcut

Eklentiler

• $Görüntü047.jpg
    $Görüntü047.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 253
yapıyorummm :)) aynısı değil ama:)) veee harika görünüyorrrrr zevkle yapıyorum sadece motifleri birleştirmeyi hemen öğrenememiştim alışınca çokta zor olmadığını anladım bitsede masamın üzerinde görsem çok sabırsızlanıyorummmmmmm :)))

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. 2009 yılında ben de başlamıştım ama kullandığım ipten sanırım örtüyü bitiremeden parçalanmaya başladı. Daha sonra daha kalın iple başladım, bu sefer de boncuklar iğneden geçmemeye başladı:) Hangi ipi önerirsin?

aaaa benim takımımdan bende çeyizime yapıyorum. dantel hiç sevmiyorum annem bunu yap o zaman dedi. çok zevkli yapması. salon takımı yaptım griden. bi de altın sarısı başladım şimdi çok şık görünüyo ve yapması da çok zevkli gerçekten :)

merhaba emeğinize sağlık bayıldım harika olmuş. bende yapmayı çok istiyorum. nasıl yapıldığınıda öğrendim ama yaramaz oğluşumdan fırsat bulupta bir türlü başlayamadım :) tekrar tebrik ederim çok çok güzel olmuş.

Back