Tam olgunlaşmamış yumurta döllenir mi

Mucizem gelecek

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
112
13
18
28
Merhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemim oldu tek yumurtam gelişti ve alındı ama embriyolog tam olarak olgunlaşmamış laboratuvar da olgunlaştırmaya çalışacağız kaliteli yumurta olarak gördüm dedi böyle olup yumurtası döllenen var mı benim ilk tüp bebek denemem bu arada

Canim tek yumurta diye üzme kendini. Tek yumurta ile bebeğim 6 aylık şükür. Sen doktorunu dinle. Laboratuvar ortamında olgunlaştirirlar onu. Güzel embriyon olur inşallah.

Canim tek yumurta diye üzme kendini. Tek yumurta ile bebeğim 6 aylık şükür. Sen doktorunu dinle. Laboratuvar ortamında olgunlaştirirlar onu. Güzel embriyon olur inşallah.
Aradım sabah anormal gelişmiş malesef imha ettiler transfer olsaydı bile tutunamazdı dedi doktor bir daha ki aya tekrar başlayacağım iğnelere

Benimde pozitifi görmeden bir önceki denememde dondurulmuş bir tane embriyom vardı oda çözülürken çöp olmustu. Yani transferim iptal oldu. En dibi gördüm ama sonraki denememde Allah yüzüme baktı. Bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…