Yok değilim şükür,başım ağrıyordu geceden beriHayırdır hasta mısın
Had yaz hemennnn en acilindeb bekliyırummmAblaaaaaa sen en güzel serenatı hakkediyorsun sana şarkı yazacam
Bir şeye mi üzüldünYok değilim şükür,başım ağrıyordu geceden beri
Ne oldu başınmıağrıyor yoksa şimdi nasılsınYok değilim şükür,başım ağrıyordu geceden beri
İlhamı bekliyorum abla gelsin deHad yaz hemennnn en acilindeb bekliyırummm
Zor canim cok hemde..Allah yardımcıları olsun hayar zorKüçücük yaşta
O fena olmuş
Bans mı güldün yoksa
Aman ne nazlandınbazı şahısların benm ile ilgili yazdıklarına emoji bile koymayın rica edeceğüm
En iyidi takip etmen ve senin hötürmen canımZor canim cok hemde..
Ahshhaha yaaa diyorum ki ona hadi kalk kizi gotur( garajdan araba cikartamiyormusum,sirf surterim.falan dilinden kurtulamam diye cikarmiyorum) yok kalkmiyo adam,araba anahtari aradim araba aradim,meger yol kenarina birakmis.Gece geldi isten yorgun sekilde,icmiste azicik
Okulda 8 dk suruyor yuruyerek prenses kizim usuyomus onu da goturuyoruz :) yasitlari tek.gidiyor ama o korkuyo,kork annecim ben senle Her yere gelirim diyorum ,buyuyunce gezicem anne diyo :))
Baş ağrısı kötü sonuçta sıkıntılı.Başım ağrıyınca biraz geç açayım dedimBana da yapmaz ama ,yapti
Aynen canım, zaten yemek saati oluyor eşimin arabayla 6-7dk sürüyor gelmesi bırakıp dönüyorO daha iyi olmuşİmkan varsa zorlamak lazım
Bence çok bekletme kahve içmeye git o bazılarınabazılarına söyleyin imali konuşmasın
Sessiz gönder birşey olmazKeske sesli gonderi yapabilseydik
Alşam ne yapıyorsunuzAynen canım, zaten yemek saati oluyor eşimin arabayla 6-7dk sürüyor gelmesi bırakıp dönüyor
Gitmiyorum nevroş böyle de şey edilmezBence çok bekletme kahve içmeye git o bazılarına
Yok,uyku düzenim iyice bozulduBir şeye mi üzüldün