Yaa kıyamam çok erken kalkıyorlar yaaGunaydin ama aymıyor ,oglumun haline bak servisin 5 dk sı varEki Görüntüle 2957531
Günaydın
Gunaydinnn
Sırada kizim var onun kahvaltisini yedirip ,eşimi tatli uykusundan uyandirayim kızimı biraksin
Günaydın canlarCümleten gnaydınlar hanımlar
Coook elimde olsa yollamam ,koca sipa oldu oyle yolladim yanimdan ayirmadim,zalim istanbul trafigi yuzunden erken goturuyor oglumu servisYaa kıyamam çok erken kalkıyorlar yaa
Günaydınlarr pericanGünaydın canlar
Günaydın ❤Cümleten gnaydınlar hanımlar
GünaydınlarGünaydın ❤
Güle güle gitsinKızım bugün iş için dubaiye gidiyor 3 gün kalıp dönaecekler çok heyecanlı..
Çok sağol anneanecimGüle güle gitsin
Güle güle gidip gelsinlerKızım bugün iş için dubaiye gidiyor 3 gün kalıp dönaecekler çok heyecanlı..
abla kızın ne iş yapıoKızım bugün iş için dubaiye gidiyor 3 gün kalıp dönaecekler çok heyecanlı..
Oyy sizin daha zormus ya sabah kalk birde okadar yol çekCoook elimde olsa yollamam ,koca sipa oldu oyle yolladim yanimdan ayirmadim,zalim istanbul trafigi yuzunden erken goturuyor oglumu servis
Ne guzeeel hayırlısı ile gidip gelsinler ablaKızım bugün iş için dubaiye gidiyor 3 gün kalıp dönaecekler çok heyecanlı..
Her yer öyleCoook elimde olsa yollamam ,koca sipa oldu oyle yolladim yanimdan ayirmadim,zalim istanbul trafigi yuzunden erken goturuyor oglumu servis
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın ablaGünaydın kızlar ❤
Amoon kıyamam yaa günaydın balıkçılar guzeliiiGünaydınlar herkese