Bir hunili dahaZabahın 6da kalkacagm dağa :)
Kanıt var yorum yazmış
Oglumda uyumadan anne beni sabah kaldirma noluyy kıymazsin bana üsülüysün diyodu :)Bir hunili daha
Ogretmenli konuda :)
Halen yorumlari tek tek oluyor olabilirKanıt var yorum yazmış
6.30 dada benOfff sabah 7 de nasıl kalkacağım
Bende gece oturmayı seviyorumOglumda uyumadan anne beni sabah kaldirma noluyy kıymazsin bana üsülüysün diyodu :)
Hunimiz cebimizde mazallahsabah erkenden tek oturmaya nasil alistim,cayimi demleyip, geceleri oturamiyorum artik
Sorma onda kurt bitmezKurtlari okula gonderecekse demek ki
Gece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanimBende gece oturmayı seviyorumAma okul açıldığından beri elime geçmiyor
Maşaallah kuzuya
Bende beraber çıkıyorum.Servis şoförleri oluyorumGece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanim
Bunu ben paylaşacaktım yaa ahsjjjsjajbeni hatırlayın
Ağzından salya akması bağırsak kurdu belirtisiGece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanim
O gorevi esime yiktim ben o ayilsin diye :)))Bende beraber çıkıyorum.Servis şoförleri oluyorumGelene kadar 8 buçuk oluyor.Uykum kaçıyor
Kurt mühim meseleAğzından salya akması bağırsak kurdu belirtisi
Evde olsaO gorevi esime yiktim ben o ayilsin diye :)))
HahshahJahhahHAJAHAHAHAHAHAHAH Krize girdimAğzından salya akması bağırsak kurdu belirtisi
Yani çok kötü bı durum tuvalete gidiyorsun pecetede kurt bide anlattı uzun uzun eminim öyleydi diyeKurt mühim mesele