Okudum 1 aydır beklenirmi ay ben kötü oldum okurken vallaVajinal Mantar ve Kurt
Çok korkuyorum çok kötüyüm 😭😭😭 yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü:KK43: Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol hele ☺️ pazartesi sabah erkenden gidersinwww.kadinlarkulubu.com
Neden yaptın bunu bize ahsjsjsjhdjs Allah kahretmesin hala da gitmemiş doktoraVajinal Mantar ve Kurt
Çok korkuyorum çok kötüyüm 😭😭😭 yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü:KK43: Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol hele ☺️ pazartesi sabah erkenden gidersinwww.kadinlarkulubu.com
Ya halen bekliyor halen çıldıracam elinden tutup götürmek istedimOkudum 1 aydır beklenirmi ay ben kötü oldum okurken valla
Bunu siz istedinizNeden yaptın bunu bize ahsjsjsjhdjs Allah kahretmesin hala da gitmemiş doktora
Gördüğü an gitmeliydi hemdeYa halen bekliyor halen çıldıracam elinden tutup götürmek istedim
Gitmiş eczaneden ilaç almış halen diyor ki sağlık ocağına gitsem miGördüğü an gitmeliydi hemde
Rabbim şifa versinO zaman benden günah gittibiri vajinasinda kurt görmüş 1 aydır mantarı varmış şimdi adetmis başkaları doktora gitme muayne etmez adetlisin diye söylemiş
Bi video var ,ordaki kadin gibi soyunup ... yandiiii diye kosar sokaktaAlev alır ortalık sonra salata kasesi falan karışır
Görüntü değil yanındaki zincire benzeyen yere yapıştıracaksinizHer zamanki gibi bu bağlantıdan görüntü yüklenemiyor diyor.
Iphone olduğu için mi acabaHer zamanki gibi bu bağlantıdan görüntü yüklenemiyor diyor.
Bi video var ,ordaki kadin gibi soyunup ... yandiiii diye kosar sokakta
Ay valla tövbe yarabbim fena kasindim şuanGitmiş eczaneden ilaç almış halen diyor ki sağlık ocağına gitsem mi
Öyle yapıyorum, yine de olmuyor. Dur şimdi kurdun şokundayım.Görüntü değil yanındaki zincire benzeyen yere yapıştıracaksiniz
Biri daha vardı oda yapamamisti parasıyla rezil olmak böyle birşey demiştim onaIphone olduğu için mi acaba
Ay valla tövbe yarabbim fena kasindim şuan
Öyle yapıyorum, yine de olmuyor. Dur şimdi kurdun şokundayım.
Konuyu popüler yaptın bakkötü rüya görebilirsiniz
Bence o 39 kişi de yarın doktora git dese gitmezKonuyu popüler yaptın bak