- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.019
Allah rızası için bana da öğretin şunu
Peki kurt muhabbeti için ne düşünüyorsunuz
Googleden gif diye arat ve seçtiğin görseli yeni sekme açAllah rızası için bana da öğretin şunu
Hangi kurt o konuda fransız olabilirimPeki kurt muhabbeti için ne düşünüyorsunuz
Hangi kurt o konuda fransız olabilirim
Bu haft kkyı ihmal ettimbu kurt değil diyimde
Benim söylediğim çok beter birseyBu haft kkyı ihmal ettimDün bir konu vardı. Temizlik,el yıkama ile ilgili O biraz aklıma takıldı
Gece gece hiç uğraşmayalim bencedeBende çok zor öğrendim ama anlatamam ki kafanızı daha çok karıştırırim
Yemek sitesi olmasa bombayı atardım gerisini siz düşünürdunuzO zaman kalsın
Burada ne muhabbetler dönüyor bilsenYemek sitesi olmasa bombayı atardım gerisini siz düşünürdunuz
Att yabancı yok biz bizeyizYemek sitesi olmasa bombayı atardım gerisini siz düşünürdunuz
O zaman benden günah gittiBurada ne muhabbetler dönüyor bilsen
2 ay demiş pardonVajinal Mantar ve Kurt
Çok korkuyorum çok kötüyüm 😭😭😭 yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü:KK43: Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol hele ☺️ pazartesi sabah erkenden gidersinwww.kadinlarkulubu.com
Keske vikis surse :)) gecerdiO zaman benden günah gittibiri vajinasinda kurt görmüş 1 aydır mantarı varmış şimdi adetmis başkaları doktora gitme muayne etmez adetlisin diye söylemiş
Her zamanki gibi bu bağlantıdan görüntü yüklenemiyor diyor.Googleden gif diye arat ve seçtiğin görseli yeni sekme aç
O linki kopyala ve buraya yapıştır ve ekle
Eki Görüntüle 2957489
Alev alır ortalık sonra salata kasesi falan karışırKeske vikis surse :)) gecerdi