Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tam olarak çare bu! Denedi,muthis gidiyorum..

Beyzaggg

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
28
1
25
Selam kızlar ,içinde bulunduğunuz durumun ne kadar can sıkıcı bi durum olduğunu çok iyi biliyoruz hepimiz. ama bunun çözümü o kadar kolay ki tek yapmanız gereken sabır göstermek ! Ve daha da önemlisi kafaya bu kadar takip psikolojinizi etkilememek!
İlk adım İNANMAK.
bu o kadar önemli ki ne yaparsanız yapın inanmayan vazgeçmeyin hepinizinki büyüyecek emin olun ama bunu inanmanın ve bilinçaltıniza surekli,buyuyecekler,dolgunlasacaklar,en çekici olan benimkiler!!! demeyi ihmal etmeyin.
Çay için,iyi beslenin.
Forumda bununla ilgili baya bir konu var iyi bir araştırma yapın ve mutlaka DÜZENLİ uygulayın. meyve sebzeyi bolca tüketim. Özellikle yeşillik. Ve de SU....
MASAJ çok önemli .
Serbetciotundan yaptığımız kremi vaktinde surun nasıl yapacağınız konusunda bir çok sitede bilgi var hepsi işe yarar nitelikte. Ben denedim. En önemlisi masaj gibi geldi bana çünku sanırım en çok işe yarayan bu. ne zaman ise yarar sorusuna cevabim; bana 4 ay,sana 3 hafta,ona 2 ay . Bu kişiden kişiye degisir. Başlamadan önce mutlaka ölçüm yapın ve sonuçları değerlendirin. Çemen otu tüketin. Stresten uzak durun ve surekli bilinçaltınıza buyuyeceklerini,harika bir sonuç alacaginizi,hedefinize ulaşacağınızi hatırlatin.
Hedefinize ulaşmadan vazgeçmeyin.
Zayifsaniz kilo alın çünkü kiloyla doğru orantılıdır.
Kiloluysaniz sporu ihmal etmeyin,bel hareketi yapın ki gogusleriniz ön plana çıksın.
Hepinizin merak ettiği soru bendeki değişim. Su an alt 78 ust 91 . Eskisini bilmiyorum. Olcmedigim için pismanim ama kesinlikle gözle gorulur sonuç aldım. Not : kilo almadim
KENDİNİZE GÜVENİN! BASARACAGİZ :)

Mesaj atabilirsiniz :))

X