• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Karın Gerdirme

Busezeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
9
1
1
43
Arkadaşlar, aranızda tam karın gerdirme ameliyatı yapan varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Ameliyat sonrası yaşadıklarınızı anlatır mısınız?

Selam...
Ben 20 aralikta oldum ameliyatimi. Meme kücültme+diklestirme ve karin germe.
5 saat falan sürdü ameliyatim.
Uzunlu uzadiya anlatilacak pek birsey yok sanirim.Az birsey ölüp diriliyorsun sonrasinda da "Iyi ki olmusum" diyorsun.Yalniz en büyük tavsiyem en az 2 hafta 7/24 sana bakacak birini muhakkak yaninda bulundur. Tek basina birsey yapman mümkün olmayacak.

Merhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.

Bende 11 Şubat'ta oldum..13. günüm bugün..devlet hastanesinde oldum..meme dikleştirme de olacaktkm ama ikisine bir anda cesaret edemedim..narkozdan acilar icinde uyanacagimi sandim.. çok korkarak gittim yine de kafaya koymuştum olacaktım..hicte korktuğum gibi olmadı keske gogusleride yaptirsaydim.. çok pisman oldum..karnimdan mucize beklemiyordum sonucta herkesin kendine has bucuv yapısı var ama eskisinden bin kat daha iyi okdu iyikide yaptirmisim..iki çocuk dogurdum ne kadar zayiflasam karnım hiçbir zaman düzelmeyecekti

Selam...
Ben 20 aralikta oldum ameliyatimi. Meme kücültme+diklestirme ve karin germe.
5 saat falan sürdü ameliyatim.
Uzunlu uzadiya anlatilacak pek birsey yok sanirim.Az birsey ölüp diriliyorsun sonrasinda da "Iyi ki olmusum" diyorsun.Yalniz en büyük tavsiyem en az 2 hafta 7/24 sana bakacak birini muhakkak yaninda bulundur. Tek basina birsey yapman mümkün olmayacak.
Ameliyat sonrası çok acınız oluyormu

Bende 11 Şubat'ta oldum..13. günüm bugün..devlet hastanesinde oldum..meme dikleştirme de olacaktkm ama ikisine bir anda cesaret edemedim..narkozdan acilar icinde uyanacagimi sandim.. çok korkarak gittim yine de kafaya koymuştum olacaktım..hicte korktuğum gibi olmadı keske gogusleride yaptirsaydim.. çok pisman oldum..karnimdan mucize beklemiyordum sonucta herkesin kendine has bucuv yapısı var ama eskisinden bin kat daha iyi okdu iyikide yaptirmisim..iki çocuk dogurdum ne kadar zayiflasam karnım hiçbir zaman düzelmeyecekti
Uyanınca acı acı çok oluyormuş dayanılacak gibi değilmiş diyorlar bu açıdan korkuyorum

Valla ben yazdım iki sezeryan gecirmis biri olarak...seseryandan çok daha kolay geldi bana..ama bunueden bunyeye değişiyor tabi..ben sigara kullanmayan yedigime ictigime her daim dikkat eden biriyim

Merhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.
Bazıları öldüm öldüm dirildim yazıyor korkuyorum açıkcası gerçekten
Valla ben yazdım iki sezeryan gecirmis biri olarak...seseryandan çok daha kolay geldi bana..ama bunueden bunyeye değişiyor tabi..ben sigara kullanmayan yedigime ictigime her daim dikkat eden biriyim[/Q

Teşekkürler cevap verdiğiniz için 4 nisanda tam karın olacağım bazı yorumlarda ağrıdan çocuk gibi ağladım diyor biraz tedirginim

Merhabalar siz kime ameliyat oldunuz ve maliyeti

[/QUise kaç gün sonra başlanabilir ve ameliyatı özelde mi yoksa devlette mi oldunuz.

26 subat da tam karin germe ameliyati oldum cok fazla derim yoktu ama zayifladigim icin oturduğumda deri yığılması oluyordu cok korkuyordum ameliyathane önünden bile geri dönecektim, benim ameliyatim gozkapagi ile tam karin germe ve kas onarimi saat sürdü çıktığımda sanki ic organlarimi biri tutmus çamaşır sikar gibi sıkıyordu o cok kötüydü agrisi 48 saat sürüyor simdi 10 gün oldu gayet iyiyim ödem ve kaşıntı dışında!

Merhaba ben yeni üye oldum. Kendi tecrübelerimden bahsedebilirim. Bugün 11 gün oluyor. Büyük karın germe ve yeni göbek deliği oluşturulması şeklinde ameliyat oldum. En zorbirinci ve ikinci gün oluyor ağrı bakımından ama sürekli ilac veriyorlar. Dayanılmaz değil yani. Tek sorunhareket ettiğinizde karında yanma hissi oluyor. Buna rağmen ilk gün kalktım lavaboya yanlız gittim. Dört gün hastanede kaldım. Dinlenmek şart. Ev işi yürüyüş ilk hafta mümkün olduğunca yapmayın. Ben dün ilk defa çarşıya çıktım kızım eşlik etti az yürüdüm. Bugün 11. günündeyim çok iyi hissediyorum kendimi. Pişman olmazsınız. Çektiğiniz acılar emin olun doğum sancısından basit.

Canım izmirde hangi hastanede oldun doktorun kimdi birde memnun musun bende düşüyorum araştırma içindeyim ve ne kadar ücret ödedin bilgi verirsen sevinirim geçmiş olsun bu arada

Devlet hastanesinde yapılıyormu bu ameliyat ve ücretlimi acaba ben özel diye biliyordum

Karın germe ameliyatı sarkmalar dışında başka ne için yapılıyor acaba iki doğum yaptım felaket çatlak var karın derimi değiştirmesi lazım herhalde 😂

Bende sağdan sola o çizgi yüzünden yaptırmak istemiyorum..çatlaklarım cok kilo verdiğimde büzük büzük duruyor iğrenç.. keşke iz bırakmasa.. 2 cocugum var ama ya 3.ye hamile kalırsam.. o zaman bebek gelişiminde sıkıntı oluyormus falan.. benim karar vermem cok zor.. birda fiyat aldım 15bin.. medicana.. zor yani o parayı baska yerde yerim..

Back