- 24 Aralık 2018
- 9
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi Busezeynep
Arkadaşlar, aranızda tam karın gerdirme ameliyatı yapan varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Ameliyat sonrası yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat sonrası çok acınız oluyormuSelam...
Ben 20 aralikta oldum ameliyatimi. Meme kücültme+diklestirme ve karin germe.
5 saat falan sürdü ameliyatim.
Uzunlu uzadiya anlatilacak pek birsey yok sanirim.Az birsey ölüp diriliyorsun sonrasinda da "Iyi ki olmusum" diyorsun.Yalniz en büyük tavsiyem en az 2 hafta 7/24 sana bakacak birini muhakkak yaninda bulundur. Tek basina birsey yapman mümkün olmayacak.
Uyanınca acı acı çok oluyormuş dayanılacak gibi değilmiş diyorlar bu açıdan korkuyorumBende 11 Şubat'ta oldum..13. günüm bugün..devlet hastanesinde oldum..meme dikleştirme de olacaktkm ama ikisine bir anda cesaret edemedim..narkozdan acilar icinde uyanacagimi sandim.. çok korkarak gittim yine de kafaya koymuştum olacaktım..hicte korktuğum gibi olmadı keske gogusleride yaptirsaydim.. çok pisman oldum..karnimdan mucize beklemiyordum sonucta herkesin kendine has bucuv yapısı var ama eskisinden bin kat daha iyi okdu iyikide yaptirmisim..iki çocuk dogurdum ne kadar zayiflasam karnım hiçbir zaman düzelmeyecekti
Bazıları öldüm öldüm dirildim yazıyor korkuyorum açıkcası gerçektenMerhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.
Valla ben yazdım iki sezeryan gecirmis biri olarak...seseryandan çok daha kolay geldi bana..ama bunueden bunyeye değişiyor tabi..ben sigara kullanmayan yedigime ictigime her daim dikkat eden biriyim[/Q
Merhabalar siz kime ameliyat oldunuz ve maliyetiMerhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.
Merhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.
Merhabalar, 11 subat tarihinde ankara da Tam karın germe ameliyatıoldum. 39 yasındayım Gebelikler sonrası göbek deliğimin altından itibaren çatlaklar ve beni çok rahatsız ve mutsuz eden fazla deri sarkması olmustu.sonunda cesaretimi toplayıp ameliyat oldum.2 gün hastanede kaldım. Doktorun tecrübesi ve ameliyat sonrası ağrı kontrolünün iyi yapılması çok önemli. İlk 2 gün hakikaten zor geciyor ilk bir hafta mutlaka size bakıcak birinin yanınızda olması gerekli. bugün 1 hafta oldu. Sonuc kesinlikle çok memnun edici eger siz de benim gibi bu fazlalıkla yaşamayacağınızı düşünüyorsanız çektiğiniz acıya kesinlikle deger.
[/QUise kaç gün sonra başlanabilir ve ameliyatı özelde mi yoksa devlette mi oldunuz.
Canım izmirde hangi hastanede oldun doktorun kimdi birde memnun musun bende düşüyorum araştırma içindeyim ve ne kadar ücret ödedin bilgi verirsen sevinirim geçmiş olsun bu aradaBende 11 Şubat'ta oldum..13. günüm bugün..devlet hastanesinde oldum..meme dikleştirme de olacaktkm ama ikisine bir anda cesaret edemedim..narkozdan acilar icinde uyanacagimi sandim.. çok korkarak gittim yine de kafaya koymuştum olacaktım..hicte korktuğum gibi olmadı keske gogusleride yaptirsaydim.. çok pisman oldum..karnimdan mucize beklemiyordum sonucta herkesin kendine has bucuv yapısı var ama eskisinden bin kat daha iyi okdu iyikide yaptirmisim..iki çocuk dogurdum ne kadar zayiflasam karnım hiçbir zaman düzelmeyecekti
Devlet hastanesinde yapılıyormu bu ameliyat ve ücretlimi acaba ben özel diye biliyordumBende 11 Şubat'ta oldum..13. günüm bugün..devlet hastanesinde oldum..meme dikleştirme de olacaktkm ama ikisine bir anda cesaret edemedim..narkozdan acilar icinde uyanacagimi sandim.. çok korkarak gittim yine de kafaya koymuştum olacaktım..hicte korktuğum gibi olmadı keske gogusleride yaptirsaydim.. çok pisman oldum..karnimdan mucize beklemiyordum sonucta herkesin kendine has bucuv yapısı var ama eskisinden bin kat daha iyi okdu iyikide yaptirmisim..iki çocuk dogurdum ne kadar zayiflasam karnım hiçbir zaman düzelmeyecekti