Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan niye 17 mayıs yaptılar anlamadım ki zaten. Yap bari 19 resmi tatille birleşsin.
Pazartesi toplanırlar salı hemen başlarız okulade pazartesi bitecek de o arada kabine ne zaman toplanacak vs vs
Yakın çalışan arkadaşım hastanede henüz yatakların dolu olduğunu geçen hafta yer bulunamadığını ve bu sebeplerden tüm çalışanların uzatma olucağı konusunda konuştuğunu söylediMerhabalar hanımlar, sizce tam kapanma süreci uzayacak mı? Düşünceleriniz nelerdir bu konuda
Hanimlar bi sorum olacak
Zekat ve fitre yardimimizi Western union araciligiyla gonderiyorum ama suan Kapanmadan dolayi bankalar ve Postanelerde tamamen kapalimi? Hicmi hizmet vermiyo?
Hanimlar bi sorum olacak
Zekat ve fitre yardimimizi Western union araciligiyla gonderiyorum ama suan Kapanmadan dolayi bankalar ve Postanelerde tamamen kapalimi? Hicmi hizmet vermiyo?
Uzamaz umarım çünkü çok saçma bir hal aldı. Mesela arkadaşım bugün ped almaya gitmiş alamamış.
Denetim daha sıkı olmalıydı, herkes rahatça dışarıda geziyor maalesefBir yandan da trafik var herkes disarda![]()
AnladimSiz yurtdisi mantigiyla tam kapanma dusunuyorsunuz. Adi tam kapanma olan, kucuk esnaf disinda pek biseyin kapanmadigi gunler yasiyoruz.
Aciklar.
Anladim
Ilginc bi kapanmis ozaman![]()
Biz bu kapanmayi gecen yil mart haziran arasi yasadik
Hersey heryer kapaliydi
Sadece gida marketler acikti
Her evden 1kisi gidebilirdi
Simdi diyeceksiniz burdada oyle ama millet cikiyo orada denetim cok diye
Inanin hic denetim olmadi ne polis cevirmesi ne hes kodu falan hic bise yoktu
Ben hamileydim sadece doktor kontrolune gitmek icin cikiyodum sokaklar bombosdu
Yarim saatlik yere 10dkda varabiliyodum arabayla
Insanlar kendi sagligi icin aylarca gercek anlamda sokaga cikmadi ceza var diye degil.
Eylulden beri okullarda acik magazalarda acik sadece kurallar var
Konuyu niye buraya getirdim bende bilmedim simdi
Tesekkur ederim cevabınız icin